rootfoot

Trei modele de rochii elegante, obligatorii in garderoba perfecta

Te coplesesc invitatiile la nunti, botezuri si alte party-uri? Probabil ca ti-ar placea sa porti de fiecare data alte si alte modele de rochii elegante, dar… sa fim seriosi, numai vedetele isi permit sa-si improspateze garderoba cu tinute glamour la fiecare ocazie speciala.

 

Noi, „oamenii simpli”, incercam mai degraba sa maximizam efectul unei piese vestimentare care ne place cu adevarat, purtand-o in mai multe combinatii sau la ocazii diferite. Manevra aceasta este mai usor de realizat cand vine vorba de haine casual, dar vestea buna este ca o poti aplica si la petrecerile cu dress code, atata vreme cat ai in garderoba urmatoarele modele de rochii elegante.

 

Rochia eleganta de cocktail

 

Fie ca participi la celebrarea cununiei civile a unor persoane dragi, la premiera unei piese de teatru care se anunta a fi revelatia anului sau la un botez, fie ca viata ta profesionala implica numeroase petreceri de cocktail, important este ca unul din cele trei modele de rochii elegante obligatorii in garderoba sa fie rochia midi, cu croiala conica, in culori neutre: negru, alb, gri, bej, brun si bleumarin.

 

Avantajul acesteia sta in nenumaratele posibilitati de accesorizare prin care poti schimba complet look-ul, dand impresia ca porti de fiecare data altceva. Rochia in tonuri de albastru inchis, de exemplu, arata extrem de rafinata in combinatie cu accesorii nude, si spectaculoasa in combinatie cu nuante de rosu sau mov.

 

Rochia eleganta cu detalii originale

 

Daca purtand o tinuta clasica e putin probabil sa comiti vreun faux-pas vestimentar la petrecerile formale, oricat ar fi de pretentioase, e la fel de posibil ca aspectul tau sa fie usor desuet sau tern, bineinteles, asta daca optezi pentru accesorii la fel de clasice.

De aceea e util sa alegi, printre modelele de rochii elegante must-have, si unul cu detalii inedite, dar nu extravagante. E important ca acestea sa ramana mai mult timp in tendintele modei, in asa fel incat tu sa te bucuri suficient de tinuta respectiva. O rochie pe un umar, cu spatele gol, cu corset, cu slit lateral sau cu insertii transparente se va distinge prin originalitate, ramanand totusi in granitele elegantei.

 

Rochia de ocazie in nuante pastel

 

   

Nimic nu se potriveste mai bine in anotimpul cald decat un model de rochie eleganta in tonuri pastelate, lunga, vaporoasa si delicata, care iti confera un aer feminin si romantic absolut irezistibil. Prospetimea nuantelor pale de roz, bleu, galben, lila si verde iti asigura o prezenta luminoasa si tinereasca la petrecerile in aer liber, si-n plus, intr-o astfel de tinuta de ocazie nu vei risca niciun fel de disconfort termic.

 

Missgrey @ Jun 07, 2017 +