rootfoot

Vrei un look misterios si sexy? Poarta rochii cu decolteu decupat

Modelele de rochii cu decolteu decupat iti confera un aer sexy fara sa dezvaluie prea mult. O bucatica de piele goala este deseori mai incitanta decat un decolteu adanc pentru care ai nevoie de lenjerie speciala si o cantitate dubla de curaj. Am putea spune chiar ca acest gen de decupaje confera o dimensiune aproape artistica unei rochii elegante cu linii clasice.  

 

In plus, pentru femeile cu bustul mic, alegerea unei rochii cu decolteu decupat este unul din cele mai la indemana lucruri pe care le poate face pentru a-si compune tinute spectaculoase si feminine la evenimentele speciale.

 

E surprinzator felul in care astfel de decupaje (denumite uneori si keyhole) confera decolteului un aer mult mai sexy decat croiala clasica in V. Acoperind gatul mai mult decat de obicei si dezvelind o portiune cat de mica de piele obtii un look fermecator si seducator deopotriva.

 

 

Cum alegi cele mai potrivite modele de rochii cu decolteu decupat

 

Trucul alegerii unor rochii cu decolteu decupat care sa te avantajeze si sa te faca sa te simti confortabil este sa nu exagerezi. Mai exact, sa nu exagerezi alegand un decupaj prea mare, care te obliga sa fii atenta la fiecare miscare pentru a evita un accident vestimentar. Deasemenea, daca ai bustul generos si nu vrei sa atragi atentia asupra acestuia, evita rochiile cu decolteu decupat pentru ca senzualitatea delicata se poate transforma foarte repede in vulgaritate daca mizezi pe cantitate in loc de calitate.

 

E drept ca pe covorul rosu au defilat o multime de tinute cu decupaje la decolteu, pe spate si pe solduri, in acelasi timp, insa asta nu inseamna ca si tu trebuie sa porti o astfel de rochie la petrecerea de nunta a prietenei tale.



Rochiile cu decolteu decupat in culori vibrante sunt in tendinte

 

Sigur ca vei arata foarte eleganta si feminina purtand rochii cu decolteu decupat in varianta clasica pe negru, insa acest design devine extrem de sofisticat pe culori intense, pline de viata. Trendul decupajelor este continuu reinventat, iar tinutele in nuante vibrante de rosu, roz sau bordo atrag in mod special atentia si complimentele celor din jur.

 

Un alt avantaj al cochetelor rochii cu decolteu decupat este ca te scutesc de grija bijuteriilor. Un colier, fie el cat de discret, nu ar face altceva decat sa incarce inutil zona bustului, distragand atentia de la punctul  focal –decupajul.

 

Missgrey @ Jan 19, 2018 +