rootfoot

Rochii de catifea lungi de nelipsit din garderoba festiva de toamna-iarna

Odata considerata o textila care se poarta exclusiv iarna, catifeaua devine rapid un accesoriu modern, regasit in articolele vestimentare din intreaga perioada a anului, datorita aparitiilor celebritatilor care reusesc sa initieze noi trenduri prin purtarea rochiilor de catifea lungi la evenimentele mondene. 

Cine poate rezista alurii spectaculoase a catifelei? Pe langa faptul ca este un material asociat cu nobletea si regalitatea (Printesa Diana, spre exemplu, era o fana inflacarata a acestei texturi), catifeaua se diferentiaza prin spectru, avand, simultan, conexiuni cu accente glam rock si cu seductia. Acum, odata cu venirea toamnei, te poti bucura in voie de materialul luxuriant si rafinat, in cele mai inedite si indraznete combinatii vestimentare. Rochiile din catifea au marele avantaj ca se potrivesc unei game foarte diverse de personalitati, iar acest lucru il putem vedea inclusiv in randul celebritatilor. De la Cara Delevingne si pana la Kate Hudson, articolele vestimentare din catifea se remarca printr-o diversitate enorma, menita sa flateze si sa multumeasca toate personalitatile. 

rochie-de-catifea-lungaDe ce sa inlocuiesti tinutele pentru evenimentele deosebite cu rochii de catifea lungi? Pentru ca natura insasi ti-a creat contextul favorabil pentru a te putea bucura de confortul, eleganta si rafinamentul acestei texturi iconice in lumea modei. Fiind o textura luxurianta, catifeaua nu are nevoie de un numar exagerat de accesorii pentru a fi pusa in valoare, bijuteriile fiind necesare doar pentru a completa si definitiva farmecul infinit pe care o rochie lunga de catifea il are. 

Daca alegi sa porti rochii de catifea lungi care au in compozitia lor si dantela, atunci cu siguranta vei surprinde mai mult decat placut printr-o aparitie de inspiratie regala. Pentru ca, imbiante in proportiile corecte, catifeaua si dantela se evidentiaza reciproc, ambele fiind doua texturi adorate in lumea modei si regasite in aproape orice articol vestimentar.

Pentru ocaziile deosebite din sezonul de toamna-iarna, Miss Grey iti recomanda rochia de catifea lunga Evita. Confectionata din catifea neagra, si cu insertii din dantela brodata manual in zona bustului, rochia lunga de catifea devine un accesoriu uimitor pentru garderoba ta festiva, reusind sa iti puna in evidenta formele feminine si sa confere, simultan, o alura usor dramatica datorita trenei subtile care definitiveaza design-ul somptuos al rochiei lungi de catifea. Manecile lungi, la fel ca si spatele, sunt confectionate din dantela, astfel ca gradul usor de transparenta iti sproeste senzualitatea si feminitatea, starnind admiratia oricarui privitor. Purtata in combinatie cu accesorii delicate, rochia lunga de catifea Evita devine elementul care distrage atentia si atrage complimentele la orice eveniment ai alege sa o porti. 

Rasfata-te cu un accesoriu nou in garderoba ta de toamna-iarna, alegand una dintre rochiile de catifea lungi pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru. 

 

Missgrey @ Oct 06, 2016 +