rootfoot

Pregateste-te pentru sarbatorile de iarna cu rochii elegante din catifea bordo

Pregatirile pentru sarbatorile de iarna sunt in toi. Un element deosebit de important de care trebuie sa ne preocupam in aceasta perioada il reprezinta alegerea rochiilor elegante de Craciun si Revelion pe care sa le adaugam garderobei noastre, in asa fel incat sa obtinem cele mai frumoase si sofisticate aparitii la evenimentele speciale. De aceea, articolul de astazi il dedicam expres rochiilor elegante din catifea bordo, despre care credem ca au capacitatea de a te face sa te simti perfect la evenimentele din aceasta perioada.

 

Rochiile scurte de catifea sunt cele mai potrivite accesorii vestimentare in sezonul rece

 

rochie de catifea bordo elegantaCatifeaua este un material de o luxurianta si o eleganta aparte, care, din pacate, poate fi purtat numai in anumite perioade ale anului, din cauza texturii bogate. De aceea, daca vrei sa obtii de la tinutele tale festive din sezonul rece deopotriva un grad ridicat de confort si o eleganta aparte, rochiile elegante de catifea scurte sunt cea mai potrivita optiune. Pe de o parte, ele iti permit sa te bucuri de o noapte pe ringul de dans, daca doresti,d atorita faptului ca sunt foarte usor de purtat si, pe de alta parte, datorita texturii spectaculoase vor atrage instantaneu orice privire. In plus, rochiile elegante scurte de catifea sunt o alegere versatila, astfel ca le poti purta cu succes si in cadrul altor evenimente speciale. 

 

Rochiile bordo de ocazie sunt perfecte pentru sarbatorile de iarna

 

Toata lumea va purta, cel mai probabil, rochii elegante rosii sau verzi, pentru ca acestea sunt principalele culori care definesc sezonul. Daca vrei sa te incadrezi perfect in peisaj dar sa te distingi, in acelasi rochie eleganta de catifea bordotimp, prin tinuta ta, poti sa optezi pentru rochii bordo de catifea. Bordo-ul este o nuanta derivata din rosu, caracterizata de o bogatie cromatica extraordinara, care are capacitatea de a surprinde placut orice privitor. Rochiile de catifea bordo pot sa fie purtate cu succes la mai multe tipuri de evenimente, si sunt foarte permisive din punct de vedere al accesorizarii, oferindu-ti inclusiv garantia faptului ca te vor avantaja din punct de vedere cromatic. 

 

Tipuri de rochii de seara din catifea pe care le poti purta la evenimentele speciale

 

Din fericire, exista numeroase modele de rochii elegante din catifea bordo pe care poti sa le porti la ocaziile speciale, in special in aceasta perioada. In fucntie de forma siluetei tale, poti opta pentru rochii elegante bordo mulate, sau pentru modele in clos, ori conice, sau cu falduri si pliuri. Tot ce trebuie sa faci este sa fii foarte atenta la ce anume ti se potriveste, astfel incat sa alegi un model care are capacitatea de a-ti evidentia subtil formele si de a-ti minimiza defectele potentiale care te-ar putea deranja si ti-ar putea afecta increderea si atitudinea. 

Rochia eleganta din catifea bordo Antonia, spre exemplu, este un model de rochita care flateaza indiferent de silueta, si care impresioneaza datorita insertiilor de dantela pretioasa brodata manual. In schimb, rochia Nadine este un accesoriu vestimentar diferit, care se potriveste doamnelor si domnisoarelor ce isi doresc sa mentina ascunsa zona abddomenului si a soldurilor, in special, datorita prezentei pliurilor. 

Descopera rochiile elegante de catifea marca Miss Grey, si asigura-ti aparitii stralucitoare de Craciun si Revelion!

 

Missgrey @ Dec 19, 2016 +