rootfoot

Rochiile negre de petrecere: idei de accesorizare

E vineri seara si astepti cu nerabdare sa te relaxezi dupa o saptamana plina, alaturi de prietenii tai. Vrei sa fii remarcata prin tinuta ta, insa esti putin nesigura vizavi de ce anume ar trebui sa porti. Si parca, dintre toate accesoriile vestimentare care stau cuminti in sifonierul tau, rochiile negre de petrecere castiga teren in topul preferintelor tale. La urma urmei, de ce nu? Sunt simplu de purtat, imposibil de trecut cu vederea, intotdeauna la moda si, in plus, iti ofera si nenumarate oportunitati de accesorizare. Cateva idei despre cum ai putea sa iti asortezi rochia neagra de petrecere iti oferim si noi, in articolul de astazi. 

 

Combina rochiile negre de petrecere cu accesorii in culori puternice

 

Atunci cand vrei sa iesi in evidenta, insa nu oricum, ci afirmandu-ti unicitatea, cea mai sigura cheie spre succes este reprezentata de combinarea rochiilor de petrecere negre cu accesorii in culori puternice. Tii minte gentuta aceea albastra chic pe care ai cumparat-o de curand? Dar pantofiorii bleumarin, sau colierul acela statement cu pietre azur? Le poti folosi cu incredere in combinatie cu rochia ta neagra de petrecere, intrucat acestea vor completa imaginea ta cu o pata de culoare ce cu siguranta va atrage doar priviri admirative. Albastrul este o propunere oarecare, insa poti opta cu incredere pentru orice alta rochie neagra scurta de petrecerecombinatie de culori, cu conditia sa respecti aceeai gama cromatica a accesoriilor, pentru a evita supraincarcarea tinutei tale si distragerea atentiei de la elementul central al imaginii tale - si anume  - rochia neagra de petrecere. 

 

Simplitatea este intotdeauna o alegere perfecta pentru rochiile elegante negre 

 

Daca unul dintre principalele motive pentru care admiri rochitele negre de petrecere consta in simplitatea lor si in eleganta pe care acestea o transmit, atunci poti sa alegi sa o accesorizezi cat se poate de minimal. O pereche micuta de cercei de argint, un inel si o bratara si o pereche de sandale sau pantofi discreti, in tonuri neutre, sunt o alegere cu ajutorul careia cu siguranta nu vei da gres la evenimentele speciale, fie ele petreceri sau ocazii formale. 

 

Rochiile negre scurte Miss Grey

 

Cele mai frumoase rochii negre de petrecere le poti gasi in cele mai recente colectii Miss Grey. Astazi, iti prezentam rochia neagra de petrecere Donatella, care este extrem de rafinata si atragatoare datorita alurii sale de inspiratie Las Vegas. Confectionata din catifea fina, si atent finisata cu insertii de pene in aprtea superioara, rochia se distinge prin decupajul adanc din zona spatelui si prin faptul ca se muleaza discret pe formele tale feminine, conferindu-ti eleganta, feminitate si rafinament fara a fi vulgara. Manecile trei-sferturi, in combinatie cu textura bogata a catifelei, o transforma intr-un accesoriu de petrecere ideal pentru sezonul rece. Simpla si in acelasi timp unica, rochia de petrecere neagra acapareaza instant toate privirile si toate complimentele. 

Missgrey @ Jan 03, 2017 +