rootfoot

Impresioneaza prin simplitate: poarta rochii casual!

Pentru a obtine un look de invidiat, nu este neaparata nevoie sa combini o multitudine de piese vestimentare si accesorii. Poti sa arati impecabil si sa ai un outfit original pe baza unei singure piese vestimentare, daca stii sa accesorizezi echilibrat si sa alegi modelele care ti se potrivesc. Astazi, iti prezentam doua rochii casual cu ajutorul carora poti obtine tinute de invidiat, care poarta amprenta originalitatii si a personalitatii tale.

Atuurile fizice specific feminine sunt puse cel mai bine in evidenta cu ajutorul rochiilor: acestea ne pun in valoare si subliniaza perfect delicatetea si feminitatea care ne caracterizeaza.

In general, cand ne gandim la o rochie casual, ne gandim la o piesa vestimentara versatila, care poate fi purtata atat la iesirile relaxante din oras, la un film, o intalnire romantica sau la birou. Rochiile casual sunt apreciate in primul rand pentru utilitatea lor practica (pentru ca, purtand acest articol vestimentar, iti doresti sa te simti confortabil, in primul rand), si in al doilea rand pentru partea estetica: atunci cand le purtam, avem grija sa fie in tendinte, astfel incat sa ne pastram tinutele in pas cu moda.

Desi este o piesa vestimentara simpla, rochia casual necesita un timp de pregatire a tinutei mai mare decat alte articole: trebuie sa tii cont de culorile alese, de accesoriile si pantofii cu care o asortezi… Un alt mare avantaj al rochiei casual este ca iti ofera posibilitatea de a o accesoriza exact asa cum vrei, pentru a obtinute tinute mai elegante, mai sport, mai office si asa mai departe. Practic, o poti adapta la orice ocazie si eveniment, daca ai suficienta imaginatie si stii cum sa imbini accesoriile.

Miss Grey a creat pentru tine mai multe modele de rochii casual pe care sa le poti purta in viata de zi cu zi, astfel incat sa fii intotdeauna frumoasa si la moda.

Dintre acestea, iti recomandam rochia Lolita albastra, confectionata din voal de matase si cu aplicatii fine de dantela neagra in jurul decolteului. Este o piesa vestimentara simpla, intr-o culoare puternica, moderna si linistitoare. Lungimea rochiei si decolteul contribuie la crearea unui efect provocator, dantela neagra de pe piept confera un strop de feminitate si eleganta, iar croiala simpla o pastreaza, totusi, casual. Este o tinuta extrem de comoda, ideala pentru iesiri, plimbari, intalniri sau birou.

rochie-casual

Daca albastrul nu se numara printre culorile tale favorite in materie de haine, iti recomandam rochia Lolita neon. Urmand exact modelul si design-ul celei de mai sus, aceasta se evidentiaza printr-o culoare calda si puternica simultan. Iata ca, astfel, pe langa elementele pe care le-am mentionat deja, aspectul cromatic este un alt artificiu prin intermediul caruia poti obtine un look de invidiat cu ajutorul unei rochii casual.

rochie-casual

Pe www.MissGrey.ro, ai la dispozitie o gama variata de rochii casual, cu ajutorul carora iti poti crea tinute originale si feminine in fiecare zi!

Missgrey @ Aug 27, 2014 +