rootfoot

Bucura-te de ultimele seri de primavara in rochii elegante din catifea

Primavara, pe cat de fermecatoare, pe atat de capricioasa, si-a intrat pe deplin in drepturi de ceva vreme, iar asta inseamna ca garderoba ta trebuie sa fie pregatita pentru orice. Astfel, chiar daca la meteo se anunta ploi, vant si racoare, tu vei avea toate motivele sa zambesti cu incredere, purtand cele mai frumoase modele de rochii elegante din catifea.

 

De un lux incontestabil, catifeaua compune tinute vestimentare din cele mai rafinate, fie ca preferi rochiile mulate sau pe cele in clos, rosii sau negre, simple sau in combinatie cu dantela pretioasa, iar in colectia Miss Grey de rochii din catifea, cu siguranta iti vei descoperi preferata.

 

Incearca un look sexy-sofisticat in rochii mulate din catifea

 

 Anne Neagra   Anne Neagra

Putine tesaturi iti invaluie trupul cu atata finete precum catifeaua, iar piesele vestimentare in stil creion iti vor evidentia senzual formele, transformandu-te intr-o prezenta maiestuoasa de pe care privirile celor din jur nu se vor putea dezlipi. Asa este Anne, una din acele rochii elegante din catifea care echilibreaza armonios vibratiile voluptuoase cu aerul sobru al unei tinute de lungime medie, cu manecile trei sferturi. Poti purta rochia Anne la ocazii din cele mai diverse, asortand-o cu accesorii negre, pentru un stil clasic, sau in nuante nude, poate chiar aurii, pentru un aer mai dinamic si sexy.

Cu un design unic, care flateaza silueta si surprinde prin insertiile din dantela, rochia neagra Miriam te va pune in valoare nu numai la evenimente speciale, petreceri de cocktail sau botezuri, ci si la intalnirile romantice care incheie atat de placut zilele pline de primavara.

 

 Miriam Neagra   Miriam Neagra

 

Fii jucausa si feminina purtand rochii scurte din catifea

 

 Elisabeth Neagra   Elisabeth Neagra

O rochie in clos din catifea te poate face sa infloresti la fiecare pas datorita jocului fluid al tesaturii, iar daca alaturam si un design floral realizat din dantela brodata, obtinem o tinuta ideala pentru primavara.

Pentru o mai mare libertate de miscare poti alege rochii elegante din catifea croite in clos, asa cum este modelul Elisabeth. Rochia neagra Elisabeth se distinge printr-un contrast cu efect optic atractiv la nivelul bustului, datorita alternantei intre opac si transparent, iar bustul in forma de inima sporeste alura romantica. Poart-o cu pantofi fini, simpli, in nuante argintii, ca sa obtii un look misterios, sau cu sandale negre, pentru un plus de eleganta, si vei reusi sa fii cea mai frumoasa, indiferent de toanele anotimpului.

Missgrey @ Apr 05, 2017 +