rootfoot

Rochii de ocazie scurte perfecte pentru toamna

Vremea devine din ce in ce mai pretentioasa, iar alegerea tinutelor de zi cu zi se transforma, si ea, intr-un proces greu. Sa nu mai vorbim despre selectia celor pentru evenimentele pretentioase la care trebuie sa participam. De multe ori, suntem tentate ca in sezonul rece sa nu ne mai preocupam de aspectul estetic pe care hainele ni-l confera, principala noastra grija fiind aceea de a nu simti frigul. Astfel, ideea ca trebuie sa purtam rochii la un anumit eveniment ne infioara, si tindem sa le alegem pe acelea lungi sau midi, confectionate din materiale groase, cu maenci lungi, care sa ne acopere cat mai bine si sa ne protejeze de conditiile meteo. Trebuie sa stii ca exista rochii de ocazie scurte special create pentru toamna, astfel ca nu trebuie sa cazi intr-o monotonie vestimentara doar pentru ca afara e frig. Miss Grey iti prezinta cateva superbe rochii elegante scurte pe care sa le porti la ocazii deosebite, si in care sa arati impecabil. 

De ce sa alegi rochii de ocazie scurte, toamna? Pentru ca sunt provocatoare si, asortate asa cum trebuie, pot crea o aparitie spectaculoasa. Imagineaza-ti cum ai arata intr-o rochie eleganta scurta, cu dresuri negre sau de culoarea pielii, si o pereche de cizme cu toc inalt. In plus, poti purta un palton sau un trench lung, care sa iti acopere picioarele, pana la destinatia locatiei. Rochiile de ocazie scurte exista intr-o varietate de modele si culori, toate create astfel incat sa se potriveasca sezonului rece. O femeie eleganta, independenta si activa niciodata nu va renunta la feminitate si eleganta, indiferent de conditiile meteo de care este influentata. Totul tine de creativitatea si imaginatia ta, de maniera in care alegi sa combini rochiile elegante scurte cu alte accesorii vestimentare, cu bijuterii si incaltaminte, astfel incat sa obtii un look de invidiat la diverse petreceri de sezon. 

Daca iti doresti sa ai o aparitie indrazneata, chic si moderna simultan, poarta cu incredere rochia de ocazie scurta cu bust fronsat Bliss. Confectionata din voal in tonuri de albastru turcoaz, rochia emana o eleganta deosebita prin croiul rafinat, dar si prin centura aurie fina, din talie, care sporeste farmecul tinutei tale. In plus, design-ul asimetric se potriveste perfect femeii care isi doreste sa adopte o tinuta chic si moderna, iar jocul de transparente prezent la nivelul manecilor si al fustei iti confera un aer dramatic si misterios in acelasi timp. 

rochie-de-ocazie-scurta

Femeia care isi doreste sa isi pastreze o imagine classy, rafinata, eleganta si luxurianta, poate opta pentru rochia eleganta scurta Glow, confectionata din jerse de bumbac elastic si cu maneci lungi din dantela. Materialul din care este croita se muleaza perfect pe formele tale, iar spatele gol cu detaliul superb din dantela iti confera un aer provocator si misterios, care iti sporesc feminitatea. Rochia scurta de ocazie impresioneaza prin decupajele fine, in linii dulci, prin jocul de transparente al dantelei de pe maneci, si prin decolteul in forma de inima. Cu o astfel de tinuta, succesul iti este garantat, caci vei impresiona prin simplitate, stil si feminitate. 

rochie-de-ocazie-scurta

Vrei sa vezi mai multe rochii de ocazie scurte pe care sa le porti toamna aceasta la evenimentele la care esti invitata? Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-tirochiile elegante scurte preferate, din numeroasele modele pe care ti le punem la dispozitie! 

Missgrey @ Oct 02, 2014 +