rootfoot

Vrei sa surprinzi? Poarta rochii de ocazie in nuante de albastru

E greu de inteles de ce, in general, femeile subapreciaza farmecul si rafinamentul modelelor de rochii de ocazie in nuante de albastru, in favoarea clasicelor rochii elegante negre. Desigur, suprematia micutei rochii negre, adaptabila unor tipuri variate de evenimente si potrivita, de fapt, oricui, oricand, nu poate fi contestata prea usor. Dar nici nu trebuie privita ca singura optiune atunci cand esti invitata la un eveniment special.

Din contra, alegerea unei rochii de ocazie in nuante de albastru te va transforma intr-o prezenta indrazneata si sofisticata, iar mesajul transmis de tine va fi unul proaspat si puternic: nu te lasi incorsetata de conservatorism si nu ti-e teama sa-ti exprimi personalitatea.

Albastrul este o culoare cu multiple semnificatii, usor de asortat si pe care o regasesti in diverse nuante, de la albastru regal la turcoaz si de la bleumarin la azuriu, in rochiile de ocazie din colectiile Miss Grey.

 

Vrei sa fii super chic la urmatoarea petrecere de nunta, de botez sau de aniversare?

 

Combina rochia de ocazie in nuante de albastru cu accesorii argintii

 

   

Glam, chic, irezistibil de stralucitoare… cam asa poti caracteriza o tinuta in care albastrul regal face echipa cu dantela brodata pretioasa si accesoriile in nuante metalice, argintii. Sa luam, de exemplu, rochia midi Zaira, a carei croiala deosebita iti confera feminitate si delicatete, armonizand in acelasi timp proportiile siluetei. Umerii dezgoliti si manecile trei sferturi compun o imagine senzuala, fara a cadea in latura vulgaritatii, iar accentele metalice ale accesoriilor, fie ca vorbim despre o pereche de sandale cu barete delicate, fie despre niste cercei candelabru care-ti incadreaza subtil fata, vor atrage privirile si complimentele celorlalti invitati.

 

Poarta rochii elegante albastre la evenimente de zi

 

   

In lumina zilei, rochiile de ocazie in nuante de albastru capata un farmec aparte si te invaluie intr-o aura de serenitate. Pielea ta va fi evidentiata intr-o maniera flatanta datorita contrastului cromatic nu atat de abrupt ca in cazul rochiilor negre, care-i accentueaza luminozitatea.

 

Daca vrei o tinuta usor de purtat la o gama variata de ocazii speciale care se desfasoara in mai multe locatii, (un botez, de exemplu, care iti solicita prezenta atat la ceremonie, cat si la petrecerea din restaurant), noi iti recomandam cu drag rochia Noelle. Eleganta ta va fi o realitate de necontestat, datorita croielii in stil conic, de lungime midi, adecvata evenimentului, si calitatii tesaturii din dantela brodata.


Asa ca, daca te-ai plictisit de vesnica rochie neagra si esti gata sa faci o declaratie de personalitate, poarta cu incredere rochii de ocazie in nuante de albastru si vei castiga admiratia tuturor!

Missgrey @ May 08, 2017 +