rootfoot

Rochii de banchet lungi: cum alegi un model impresionant?

Rochiile de banchet sunt printre cele mai importante articole vestimentare pe care o femeie le achizitioneaza pe parcursul vietii, pentru ca marcheaza un moment important: fie ca este vorba de absolvirea liceului, fie a facultatii, momentul este unul definitoriu pentru parcursul fiecareia dintre noi; iar un astfel de moment nu poate fi marcat decat printr-o tinuta fermecatoare, care sa iti confere suficienta incredere incat sa adopti o atitudine dinamica si pozitiva, cu ajutorul careia sa iti construiesti amintiri memorabile la acest eveniment.

 

De ce sa alegi o rochie lunga pentru banchet?

 

Unul dintre artificiile vestimentare cu ajutorul caruia poti sa impresionezi si sa iti asiguri toate complimentele la balul de absolvire consta in rochiile de banchet lungi. In general, o rochie lunga va atrage intotdeauna mai repede atentia decat una scurta, indiferent de cat de simpla este. In plus, o rochie de banchet lunga nu numai ca iti va conferi gradul de sofisticare necesar pentru a se adapta unui eveniment deosebit, dar iti va transforma radical imaginea, sporindu-ti feminitatea si delicatetea;

Pentru a alege un model impresionant de rochie de banchet lunga, nu este nevoie de foarte mult efort. Poti sa te faci remarcata chiar si cu cea mai simpla rochie pe care ti-o poti imagina, daca modelul este unul ales corect pentru tipul tau de silueta. Singurul efort pe care trebuie sa il depui in acest sens este sa iti cunosti foarte bine conformatia si sa te hotarasti care sunt aspectele fizice pe care vrei sa le pui in evidenta si pe care vrei sa le lasi in umbra.

 

 

Daca ti-ai lamurit aceste aspecte, atunci alegerea unei rochii de banchet lungi este foarte simpla. Imbina sfaturile de mai sus cu o scurta trecere in revista a trendurilor in materie de culori, texturi si design-uri, si incearca sa identifici exact acele elemente care ti se potrivesc. Lasa-ti imaginatia sa lucreze si combina-le intr-o tinuta festiva ce iti va aduce complimente si amintiri de neuitat.

Recomandarea noastra pentru acest sezon este rochia de banchet lunga Amna. Creata intr-un design aparte, ce imbina elemente moderne cu elemente clasice pentru a da nastere unei tinute pur si simplu impresionante, rochia de banchet lunga se remarca din mai multe motive: pe de o parte, design-ul cu accente avangardiste, compus din fusta asimetrica si decolteul adanc si, pe de alta parte, culoarea delicata si romantica, in combinatie cu texturile rafinate. Confectionata din voal fin in partea de jos si cu bustul din dantela pretioasa brodata manual cu piere si amrgele, rochia de banchet lunga Amna nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a-ti aduce toate complimentele privitorilor, fiind deosebita prin definitie.

Te invitam sa iti alegi rochiile de banchet lungi favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site

Missgrey @ May 16, 2016 +