rootfoot

Ce vraji a mai facut Miss Grey de Halloween?

Deodata, un scartait lugubru despica linistea casei. Era doar usa sifonierului din lemn masiv, dar Antonia tresari inspaimantata si putin sacaita de faptul ca mereu uita sa unga balamalele. Inchise ochii si inspira adanc, asteptand sa i se domoleasca bataile inimii, apoi incepu sa-si treaca in revista rochiile negre elegante. Avea destule, intr-adevar, dar parca niciuna nu era cea perfecta, ideala pentru petrecerea de Halloween. Inima Antoniei incepu iar sa se agite. Cu o mana ca o gheara apuca o rochie eleganta neagra, o privi indelung si o arunca pe pat.

-Nu pot s-o port! gemu invinsa. E de anul trecut, mai apuca Antonia sa sopteasca, inainte ca o fiara feroce, cu blana intunecata, sa-si infiga ghearele ascutite ca niste lame in piciorul ei.

Era doar motanul. Antonia ofta si-l scarpina intre urechi.

-Uita-te si tu, Banderas, nu gasesc nicio rochie neagra de seara pe care s-o port la Halloween Party. Fie vorba-ntre noi, mi-ar fi placut una noua, o rochie midi eleganta, din dantela brodata sau poate cu un decolteu mai altfel, nu stiu… Ce faci, stai!

Dar motanul nu o asculta, ci o rupse la fuga de parca tocmai se deschisesera portile iadului si in incapere navalisera cele mai fioroase creaturi. Antonia se simtea din ce in ce mai speriata, si de atmosfera stranie din casa, dar si de gandul ca look-ul ei de Halloween va fi unul banal. Tremurand, hotari sa se uite putin pe Facebook. Si atunci vazu ceva de-a dreptul incredibil…

 

     

    Ce vraji a mai facut Miss Grey?

     

    Ce-i asta? murmura Antonia, nevenindu-i sa creada. Miss Grey a fluturat bagheta magica si a vrajit preturile modelelor de rochii negre elegante? Adica o multime de rochii negre elegante din dantela brodata pretioasa, din catifea luxoasa sau din satin din acela special cu denumire ciudata, antic, sunt la reducere de Halloween?

    Poate Miss Grey sa faca asa ceva?

     

    De fapt, da, nu doar poate, ci chiar am facut-o.

    Stim ca-ti doresti, la fel ca Antonia, ca atunci cand mergi la o petrecere, sa primesti multe complimente pentru tinuta ta deosebit de reusita, iar cand vine vorba de petrecerea de Halloween, cu atat mai mult. Mai ales cand, intr-o mare de oameni costumati in tot felul de personaje istorice sau fantastice, tu dai dovada de un rafinament neindoielnic, fara a te dezice de traditionalele piese vestimentare in nuante misterioase si intense de negru.

     

    De Halloween, Miss Grey a descantat preturile la zeci de rochii superbe, negre si ideale pentru petrecerile la care cu siguranta vrei sa faci senzatie si sa arati… diabolic de elegant.

     

     

    Iar Antonia?

     

    Ei bine, eroina noastra a comandat –dupa lungi deliberari cu sine insasi, dar si cu motanul Banderas, care-si baga nasul peste tot – o rochie neagra eleganta exact pe gustul ei: lunga pana la genunchi, cu un decolteu seducator si cu un design original, care cu siguranta o va plasa in centrul atentiei la party-ul de Halloween.

     

    Missgrey @ Oct 26, 2017 +