rootfoot

De ce rochiile negre din dantela sunt indispensabile pentru garderoba ta?

Exista cateva articole vestimentare care sunt absolut indispensbaile din garderoba ta feminina; asta pentru ca mai mult ca sigur iti doresti sa fii intotdeauna pregatita pentru toate evenimentele si ocaziile sociale care apar in viata ta, si pentru ca stii ca imbracamintea vorbeste de la sine despre personalitatea ta, transmitand informatii celor din jur despre cine esti si ce te reprezinta. Un loc special in acest top al articolelor vestimentare indispensabile il reprezinta rochiile negre din dantela. Hai sa vedem si de ce:

 

Rochiile din dantela neagra se potrivesc chiar si celor mai pretentioase evenimente

 

Putem (si trebuie) sa vorbim despre versatilitate si atunci cand vine vorba despre vestimentatia festiva; la urma urmei, ne dorim ca in momentul in care facem o investitie mai consistenta intr-un accesoriu rochie neagra din dantelavestimentar, sa ne putem bucura de el cu cat mai multe ocazii. Rochiile negre din dantela se numara printre cele mai versatile articole de imbracaminte pe care le putem regasi in garderoba unei femei. Acest lucru se datoreaza, pe de o parte, faptului ca dantela este un material a carui eleganta a reusit sa persiste in timp si sa isi faca loc in randul preferintelor de top ale creatorilor de moda si ale femeilor din intreaga lume si, pe de alta parte, culorii care nu cunoaste varsta si care va reprezenta intotdeauna un punct de reper pentru misterul si eleganta feminina. Imbinand aceste doua elemente iconice, rochiile negre din dantela reusesc sa se integreze perfect chiar si in cadrul celor mai pretentioase ocazii. 

 

Rochiile negre de seara sunt usor de accesorizat

 

Spre deosebire de alte rochii elegante, rochiile negre de dantela sunt mult mai usor de accesorizat. Asta pentru ca se potrivesc cu absolut orice gama cromatica, oferindu-ti, astfel, posibilitatea de a arata intotdeauna diferit, chiar daca alegi sa le porti la evenimente speciale care se desfasoara consecutiv. In plus, in functie de modelul ales, rochiile negre de seara din dantela nu necesita un numar mare de accesorii, materialul fiind oricum caracterizat de o luxurianta texturala aparte, care te aduce in centrul atentiei. Atunci cand pori o rochie neagra de dantela, trebuie sa tii cont de faptul ca accesoriile trebuie alese cu grija, astfel incat acestea sa iti completeze tinuta si sa evidentieze si mai mult frumusetea rochiei. Un numar minimal de accesorii este perfect, in acest caz, nefiind necesar sa alegi prea multe bijuterii pe care sa le adaugi tinutei tale. 

 

Rochii de dantela elegante pe care le poti purta indiferent de sezon

 

Exista anumite rochii negre din dantela care pot sa fie purtate cu succes atat vara, cat si toamna sau iarna. Miss Grey iti recomanda rochia neagra de dantela Noelle, un accesoriu vestimentar feminin care iti va infrumuseta gardeorba festiva si care va atrage toate complimentele la orice eveniment este purtat. Realizata in intregime din dantela, rochia de lungime midi are capacitatea de a se adapta cu usurinta chiar si celor mai riguroase coduri vestimentare. In plus, ea iti urmareste subtil liniile siluetei datorita croielii conice, evidentiindu-ti formele feminine intr-o maniera cat se poate de eleganta. Simpla, dar in acelasi timp misterioasa, rafinata si atragatoare, rochia enagra de dantela reuseste sa te transforme intr-o aparitie senzationala la cele mai speciale evenimente din viata ta. Datorita manecilor trei sferturi si decupajului subtil din zona spatelui, rochia este perfecta chiar si pentru anotimpurile reci. 

Descopera rochiile de dantela Miss Grey, si comanda-ti acum modelul favorit!

Missgrey @ Dec 30, 2016 +