rootfoot

Cum iti alegi rochia de cununie civila perfecta?

Pana in momentul in care incepi sa pornesti in cautarea rochiei de cununie civila perfecte, probabil ti-ai alcatuit o lista consistenta despre cum trebuie sa arate rochita de vis pentru acest eveniment. De multe ori, nu vei avea tot timpul din lume la dispozitie pentru a studia fiecare detaliu al rochiilor de cununie dintr-un shop online sau fizic. Insa, daca pornesti de la bun inceput cu cateva criterii foarte bine definite in minte, vei reusi sa ai parte de o experienta mult mai placuta. 

Una dintre cele mai simple metode de a-ti limita optiunile atunci cand iti cauti rochia pentru cununia civila ideala este sa alegi un model care iti pune in valoare punctele forte ale siluetei tale. Pentru inceput, identifica ce tip de silueta ai si ce modele de rochii flateaza acest tip de silueta, astfel incat, la final, sa ai parte de un accesoriu care iti flateaza coformatia fizica. Iata care sunt etapele esentiale pe care le poti urma in momentul in care vrei sa iti gasesti rochia perfecta pentru cununia civila:

Programeaza-ti proba pentru rochia de cununie civila din timp

 

Desi vei fi tentata de entuziasmul momentului sa iti ocupi timpul cu alte detalii organizatorice mult mai importante sau care te preocupa mai mult, nu iti neglija, sub nicio forma, programarea pentru probabrea rochie pentru cununia civilarochitei! Este foarte important sa faci acest lucru din timp, cu cel putin doua saptamani inainte de marele eveniment, intrucat exista probabilitatea foarte mare sa intervina anumite aspecte care nu pot sa fie remediate pe ultima suta de metri: sa presupunem ca ti-ai gasit rochia pentru cununia civila visata, iar in momentul probei constati ca nu se aseaza suficient de bine pe solduri, sau ca are cateva fire iesite, sau orice alt mic defect. Poti sa duci rochia la un atelier specializat pentru modificarile dorite, insa tine cont de faptul ca apelezi la niste servicii care au multi alti clienti, si nu vor avea posibilitatea sa iti rezolve problema pe loc. De aceea, este ideal sa iti asumi o marja de timp de aproximativ doua saptamani pentru eventualitatea unor modificari. 

 

Focuseaza-te pe identificarea modelelor de rochii pentru cununie potrivite pentru silueta ta

 

Regasirea modelelor de rochite de cununie care iti avantajeaza silueta este elementul primordial care iti asigura o tinuta de succes. De la un astfel de moment, cu siguranta iti doresti perfectiunea in ceea ce priveste aparitia si imaginea ta, iar tinand cont de acest aspect, poti sa pornesti cu dreptul si sa iti oferi garantia faptului ca vei fi admirata si te vei simti superb. 

 

Rochii pentru cununia civila care pot sa flateze orice silueta

 

Da, exista! Sunt anumite modele de rochite care au capacitatea sa valorifice si sa evidentieze calitatile pe care fiecare tip de silueta le are. Spre exemplu, rochitele cu croiala conica, de lungime midi, sunt idealerochie de cununie civila daca nu esti sigura ce model ti s-ar potrivi. Rochiile pentru cununia civila Amira marca Miss Grey sunt remarcabile prin liniile fine care le definesc design-ul ce are capacitatea de a se mula foarte discret pe formele fiecarei femei, dar si prin culorile inedite. De lungime midi si confectionate din dantela pretioasa cusuta cu fir irizant, rochiile Amira sunt disponibile in tonuri romantice de somon, lila sau caffe, in functie de preferintele tale. Seducatoare, dar in acelasi timp discrete, feminine si misterioase, rochiile Amira pot sa iti puna in evidenta exact acele calitati pe care tu doresti sa le faci vazute, si sa minimizeze orice zona sau potential defect pe care tu doresti sa il pastrezi ascuns. 

 

Lasa deoparte tendintele! Alege rochia de cununie care te reprezinta

 

Sa nu faci greseala de a-ti alege rochia pentru cununie doar pentru ca sunt la moda sau pentru ca un anumit model sau detaliu este in trend. Exista riscul ca acel trend sa nu te avantajeze absolut deloc, iar atunci nu vei face decat sa daunezi imaginii tale si sa nu te bucuri la maximum de potentialul pe care un astfel de eveniment il are pentru tine si fericirea ta. Fii discreta, realista, gandeste-te intotdeauna sa optezi pentru modele care te avantajeaza si care iti reflecta personalitatea, si astfel vei  reusi sa fii complimentata si sa te simti perfect. 

Descopera propunerile noastre in materie de rochii pentru cununia civila

 

 

Missgrey @ Nov 17, 2016 +