rootfoot

Rochii cu maneca lunga de purtat in aceasta primavara

Indragim rochiile cu maneca lunga, si pe buna dreptate: pe langa faptul ca sunt deosebit de confortabile, se potrivesc in special sezoanelor intermediare, precum primavara sau toamna. Iar vremea de acum pare ca exista special pentru a ne oferi ocazia de a purta rochii cu maneca lunga in cele mai vairate contexte. Deosebit de versatile, rochiile cu maneca lunga se regasesc in numeroase stiluri, culori si modele, rochie-cu-maneca-lunga-rosie-de-primavaraastfel ca iti poti alege cel putin o favorita pe care sa o adaugi garderobei tale.

Indiferent ca iti doresti o rochie cu maneca lunga pe care sa o porti la evenimente speciale, sau pe care sa o imbraci la birou ori la iesirile in oras cu prietenii, avem solutia perfecta pentru tine: rochiile cu maneca lunga Rachel. Dispoonibile in doua culori feminine si fermecatoare, rochiile cu maneca lunga Rachel pot fi cu succes purtate indiferent de ocazie, dand dovada de un grad foarte ridicat de versatilitate atat datorita materialului din care sunt confectionate, cat si design-ului simplu si a simplitatii lor cuceritoare. 

rochie-cu-maneca-lunga-de-primavaraPentru femeia pasionala, am creat rochia cu maneca lunga Rachel rosie. Confectionata din material elastic, rochia cu maneca lunga Rachel se remarca in primul rand datorita culorii sale puternice, care este un simbol al feminitatii si al elegantei eterne in lumea modei. Croiul conic, creat special pentru a-ti urmari discret liniile corpului si pentru a-ti pune in valoare silueta, este completat de faldurile din zona bustului care transforma rochia cu maneca lunga intr-o piesa vestimentara irezistibila, ce nu mai are nevoie de alte detalii si accesorii pretioase pentru a iesi in evidenta. 

Pentru un look usor dramatic, alege rochia cu maneca lunga Rachel bordo, din material elastic extrem de confortabil care isi mentine, totusi, o textura foarte eleganta - motiv pentru care este si foarte versatila. Tonurile bogate de marsala, devenite atat de populare in 2015 si care isi pastreaza farmecul si anul acesta, in combinatie cu faldurile, design-ul conic care iti pune in lumina formele feminine si cu decolteul subtil o transforma intr-o piesa vestimentara mai mult decat perfecta pentru aceasta primavara.

Te invitam sa iti alegi rochiile cu maneca lunga favorite de pe site-ul nostru, si vor ajunge la tine in 24 de ore! 

Missgrey @ Apr 05, 2016 +