rootfoot

Rochiile cu spatele gol: de ce sa le alegi?

Rochiile cu spatele gol, in general, iti confera un look classy datorita partii frontale, care nu contine decolteuri extravagante, dar si o alura indrazneata si provocatoare, datorita decupajului de la spate. Daca iti doresti o aparitie sofisticata si stilata, o rochie cu spatele gol este cea mai potrivita alegere pentru tine, indiferent de ocazia la care urmeaza sa participi. Rochiile cu spatele gol au numeroase avantaje, si nu degeaba au cucerit inimile multor femei de-a lungul timpului, iar despre aceste avantaje intentionam sa vorbim in acest articol. Pentru ca se apropie petrecerile de Craciun si Revelion, evenimente la care ne dorim ca tu sa arati fermecator, iti oferim si cateva detalii despre accesoriile si lenjeria potrivite pentru o rochie cu spatele gol, alaturi de doua sugestii superbe de astfel de modele, din cea mai recenta colectie Miss Grey. 

Iubim rochiile fara spate pentru ca sunt unele dintre cele mai feminine obiecte vestimentare la care putem visa pentru garderoba noastra festiva. Simple si sofisticate simultan, classy si seducatoare, interesante ca design, rochiile de ocazie curochie-cu-spatele-gol-rosie-catifea spatele gol sunt disponibile in cele mai variate modele, culori si texturi, astfel ca este imposibil sa nu gasesti o rochie cu spatele gol de care sa te indragostesti pe care sa iti doresti cu ardoare sa o ai in garderoba ta. In plus, poti purta rochii fara spate nu doar vara, ci si in sezonul rece, pentru ca ai de unde sa alegi modele de iarna pentru astfel de rochite. Fie ca vrei ca spatele sa fie decupat mai indraznet, fie ca vrei un decupaj mai subtil, detalii sofisticate, materiale spectaculoase, vei avea placuta surpriza sa regasesti toate aceste elemente printre rochiile cu spatele gol existente deja. Iar daca ai fantezia proprie vizavi de felul in care iti doresti sa arate rochia ta perfecta cu spatele gol, indrazneste sa ti-o creezi la comanda, dupa propriul design. 

rochie-cu-spatele-gol-verde-smarald-catifeaIn cea mai recenta colectie de iarna, am creat doua superbe rochii de ocazie cu spatele gol, pe care sa le porti la petrecerile de Craciun si Revelion din acest an. Confectionate integral din catifea sofisticata, rochiile cu spatele gol de lungime midi impresioneaza prin delicatatea si rafinamentul pe care il confera oricarei purtatoare. Croiul conic, menit sa se muleze subtil pe formele tale, iti avantajeaza silueta, indiferent de conformatia pe care o ai, valorificandu-ti feminitatea fara a avea o aparitie vulgara. Absenta decolteului este compensata de spatele decupat intr-o forma extrem de seducatoare. Faldurile care inconjoara spatele decupat iti accentueaza misterul si feminitatea, in vreme ce manecile lungi, in combinatie cu materialul elegant, transforma rochiile cu spatele gol in tinute perfecte pentru ocaziile si evenimentele din sezonul rece. Disponibile in doua culori vibrante si provocatoare - rosu aprins si verde smarald, rochiile cu spatele gol Irissa de catifea sunt un must have pentru ultimele petreceri ale anului 2015. Delicate, provocatoare, simple si deosebit de versatile, rochiile de ocazie cu spatele gol pot fi accesorizate in numeroase stiluri, si pot fi purtate in repetate randuri la cele mai diverse evenimente de sezon. 

Iar daca iti doresti sa arati impecabil intr-o rochie cu spatele gol, tine cont de cateva mici detalii care iti pot completa si perfectiza aparitia: in primul rand, alege-ti cu mare atentie lenjeria: opteaza pentru sutiene special create pentru a fi purtate cu rochii cu spatele gol, sau alege optiunea cupelor siliconice in detrimentul sutienelor. In plus, inainte de a purta rochia cu spatele gol la evenimentul mult asteptat, asigura-te ca iti exfoliezi si intretii spatele astfel incat acesta sa arate impecabil. Aplica creme hidratante, si - foarte important - exerseaza postura dreapta. Conteaza foarte mult sa ai o postura corecta atunci cand porti o rochie cu spatele gol, pentru ca postura iti influenteaza in mod direct atitudinea. Iar o aparitie perfecta nu poate exista fara oa titudine increzatoare.

Adopta atitudinea Miss Grey - o atitudine eleganta, stilata si sofisticata, purtand rochiile cu spatele gol la evenimentele de sezon!

Missgrey @ Dec 16, 2015 +