rootfoot

Cele mai potrivite materiale textile pentru rochiile elegante din sezonul toamna-iarna

Care e secretul unor tinute elegante si stilate intr-un anotimp capricios si friguros precum toamna? Cum alegi cele mai potrivite rochii de seara sau casual, in asa fel incat sa ai un look feminin, impecabil, si sa te simti confortabil la temperaturi din ce in ce mai aspre?

 

Raspunsul sta in tipul si calitatea tesaturilor din care sunt confectionate rochiile elegante de toamna. Iata care sunt cele mai potrivite si trendy materiale textile pentru tinutele acestui sfarsit de an.

 

Tesaturi ideale pentru rochiile casual de toamna

 

Pentru o zi petrecuta cu treburi prin oras sau o iesire cu prietenele la sfarsit de saptamana poti purta cu succes rochii tricotate din lana, extrem de confortabile si placute la purtare. Lana este foarte calduroasa in anotimpul rece, intr-adevar, numai ca e preferabil sa porti pe sub ea o bluza subtire din bumbac sau matase.

 

Tot pentru zi sunt foarte practice rochiile din jerseu, indiferent de compozitie (poate fi lana, vascoza sau matase). Usor de inclus in diverse tinute, comoda si cu linii fluide, se preteaza fara probleme la diverse combinatii cu alte texturi.

 

Rochiile din piele ecologica sunt foarte trendy de cativa ani si perfecte pentru zilele reci de toamna. Nici macar nu trebuie sa fie negre, pentru ca acum oferta de piele ecologica s-a diversificat surprinzator, asa ca nu te impiedica nimeni sa alegi una rosu bordo sau bleumarin, pentru un look super chic.



     

    Ce materiale textile alegi pentru rochiile elegante de toamna

     

    Renunta la cautatul scuzelor si accepta adevarul: chiar si in anotimpul rece poti avea o tinuta eleganta si rafinata, daca stii ce rochii de seara sa alegi pentru evenimentele speciale la care esti invitata. Bineinteles ca nu mai poti purta rochiile vaporoase in culori varatice si cu linii fluide, din voal, care te faceau sa te simti feminina, conferindu-ti un extra confort, insa asta nu inseamna ca ai ramas fara optiuni.

     

    Poarta la o ocazie speciala o rochie eleganta din triplu voal, un material la fel de delicat, insa cu o densitate mai mare, care-l face potrivit pentru aceasta perioada.

     

    Deasemenea, catifeaua este o alta alegere buna pentru rochiile elegante de toamna si chiar iarna. Cu stralucirea carecteristica si aerul luxos, catifeaua este chiar printre preferatele tesaturilor pentru rochii de seara.

     

    Si, oricat de greu ar fi de crezut, rochiile de ocazie din matase se afla printre cele mai potrivite la evenimentele deosebite de la sfarsitul anului, pentru ca acest material fin si sofisticat are proprietati termice remarcabile: vara tine racoare si iarna cald. Ce-ti poti dori mai mult de la o tesatura?

     

    Missgrey @ Nov 07, 2017 +