rootfoot

Ce piese vestimentare si accesorii se potrivesc unei rochii galben mustar?

Chiar si cea mai mohorata toamna e neputincioasa in fata unei luminoase rochii galben mustar. Mai putin tipatoare decat o rochie in nuante aprinse de galben, culoarea galben mustar aduce suficienta intensitate aspectului tau, fiind insa destul de aproape de tonurile neutre, ceea ce o face extrem de adaptabila si eleganta.

 

In plus, este extrem de usor de accesorizat, asa ca atunci cand vremea ti se pare numai buna pentru a te ascunde sub haine gri sau negre, lipsite de personalitate, fa-ti o favoare si poarta o rochie eleganta galben mustar!

 

Secretul este sa nu exagerezi cand construiesti tinuta, dar poti combina rochia galben mustar numai cu accesorii negre ca sa ramai intr-o zona sigura, poti experimenta cu diverse imprimeuri sau, de ce nu, poti adauga piese vestimentare in culori puternice, indraznete.

 

     

    Ce jachete porti cu rochia de zi galben mustar?

     

    O rochie casual in nuanta vedeta a toamnei arata impecabil cu o jacheta din denim, iar pentru a imbogati paleta cromatica a tinutei, ii poti adauga o esarfa in tonuri pline de rosu bordo sau marsala. Cu ocazia aceasta, vei vedea cat de impecabil par sa se potriveasca cele doua culori, galben mustar si rosu bordo, cat de armonioasa este alaturarea lor si cat de binevenita este in acele zile reci de toamna.

     

    Daca designul rochiei iti permite, o poti combina cu un pulover rosu bordo si cu o jacheta neagra stil biker, iar pentru un look business, un pardesiu in nuante inchise de maro, albastru sau bleumarin iti vor desavarsi tinuta.

     

    Care sunt pantofii ideali pentru rochia galben mustar

     

    Din nou, varianta cea mai la indemana este sa alegi o pereche de pantofi sau botine negre. Nu ai cum sa dai gres, negru si galben (toate nuantele, nu doar galbenul mustar) reprezinta o combinatie cromatica extrem de puternica si armonioasa, dar daca vrei sa adaugi tinutei un aer chic, mizeaza pe o pereche de pantofi maro, caramizii, bleumarin sau mov.

     

    Ce posete se potrivesc cu o rochie galben mustar

     

    Am lasat deoparta alte doua culori care se armonizeaza foarte frumos cu galbenul mustar, pentru ca sunt niste alegeri mai putin populare cand vine vorba de jachete sau pantofi. Este vorba de verde si turcoaz inchis. Probabil ca printre ultimele optiuni cromatice in alegerea unor piese vestimentare pe care doresti sa le incluzi in numeroase tinute toamna aceasta, dar care dau foarte bine ca accent de culoare prezent in accesorii precum gentile de umar sau posetele de seara.

    Missgrey @ Nov 06, 2017 +