rootfoot

Rochii vintage-inspired pe care trebuie sa le ai

General vorbind, termenul de rochie vintage se refera la acele piese de vestimentatie confectionate intre anii 1920-1980, aceste creatii fiind foarte populare in randul persoanelor ce adopta un stil retro. Un astfel de stil incearca sa recreeze farmecul si sarmul de odinioara prin reproducerea unui design popular in anumite perioade, utilizand, de cele mai multe ori materiale din perioadele respective, acestea fiind reciclate. De asemenea, creatorii pot reproduce acel farmec atemporal inspirandu-se din modele ale rochiilor din trecut, utilizand in crearea lor materiale actuale.

Eleganta veritabila are capacitatea de a transcede secole, fara a-si pierde un strop de farmec , iar rochiile, prin natura lor, sunt creatii vestimentare menite sa impresioneze si sa puna in valoare trasaturile si calitatile unei femei. Astel, o rochie vintage reprezinta o reinventare a elegantei clasice, la care putem adauga accente contemporane pentru a crea o punte de legatura intre doua epoci.

Pentru ca o tinuta sa fie de o eleganta clasica, ea trebuie sa fie discreta, in sensul in care nu dezvaluie prea multe detalii, lasand misterul sa pluteasa in aer si imaginatia sa
lucreze.  De asemenea, rochia trebuie sa accentueze calitatile celei care o poarta si sa-i mascheze micile imperfectiuni, deci trebuie sa vina perfect pe corp, nici prea stramta, dar nici prea larga, croita exact dupa formele purtatoarei. Un alt aspect important este accesorizarea rochiei, care trebuie facuta cu simt estetic, astfel incat aceasta este evidentiata de accesorii si nu umbrita de stralucirea sau numarul lor.

Aceste conditii se intrunesc in rochia neagra vintage- inspired Fely, marca Miss Grey a carei eleganta nu cunoaste sezon sau epoca.  Confectionata din antic negru, cu insertii de dantela in zona bretelelor si dantela pretioasa la nivelul bustului, aceasta rochie rafinata impresioneaza prin eleganta ce se ascunde in simplitatea designului si in atentia la detalii, care fac deliciul acestei rochii festive. Lungimea potrivita a rochiei se imbina armonios cu spatele decupat si detaliile semitransparente de la nivelul pieptului, rochia pastrandu-si caracterul feminin si stilat.

O alta rochie ce inspira un aer vintage din marca  Miss Grey este splendida rochie de seara neagra Kristie. Designul deosebit se datoreaza bustului confectionat din dantela pretioasa brodata manual, acordandu-i un aer extrem de sofisticat. Aceasta rochie se poarta cu umerii goi, evidentiindu-ti liniile gatului si ale umerilor. Fusta tip creion de lungime midi, se muleaza pe formele corpului tau, adaugand o nota de mister si senzualitate aparitiei tale. Eleganta atemporala a rochiei negre, modelul classic al design-ului si alura luxurianta conferita de dantela pretioasa brodata manual transforma rochia neagra Kristie intr-o rochie inspirata din modelul vintage, pe care o poti purta la evenimente
speciale.

Daca iti doresti o rochie pe care sa o poti purta atat la evenimente importante, dar si in cadrul unor intalniri importante sau atunci cand vrei sa te simti rafinata, rochia vintage Fely este alegerea optima, fiind un articol vestimentar pe care il poti purta in diferite combinatii.

Speciala rochie Kristie impresioneaza prin atentia la detalii si gingasia materialelor folosite la crearea ei, fiind de o reala frumusete ce nu se va demoda nicicand. In plus, dantela pretioasa ce iti pune in evidenta umerii, iti va conferi totodata un aer misterios si feminin , aceasta rochie devenind unul dintre cele mai favorite accesorii vestimentare ale garderobei tale.

Descopera eleganta rochiilor vintage- inspired din marca Miss Grey, ce raman vesnic in tendintele modei, si alege-ti preferata in functie de stilul vestimentar! 

Missgrey @ Sep 16, 2016 +