rootfoot

Cele mai renumite rochii de seara albastre

Stiai ca numeroase celebritati prefera sa poarte rochii de seara albastre pe covorul rosu dintr-un motiv extrem de pragmatic, care nu are legatura cu nuanta tenului sau culoarea parului? Pur si simplu, contrastul dintre rosu si albastru este atat de puternic incat rochiile ies in evidenta mult mai bine. Si, oricum, fiind vorba de o culoare care avantajeaza aproape orice infatisare, albastrul este foarte apreciat si extrem de popular.

 

Hai sa vedem care sunt cele mai renumite rochii de seara albastre si care sunt povestile din spatele lor.

 

Rochia albastra de printesa

 

Cand Kate Middleton si Printul William si-au anuntat logodna in 2010, a aparut in scena una din cele mai memorabile rochii de seara albastre, de o simplitate eleganta care a facut milioane de femei din lumea intreaga sa tanjeasca dupa o astfel de piesa vestimentara.

 

Cu drapaje, maneci lungi, decolteu in V, cordon si o croiala avantajoasa pentru orice silueta, rochia Ducesei de Cambridge a facut ravagii in randul fashionistelor, devenind un reper de stil si rafinament.

 

Rochia de seara albastra care a innebunit Internetul

 

Iti mai amintesti cand Internetul a luat-o razna certandu-se din cauza unei rochii de seara albastru cu negru pe care unii o vedeau galben cu auriu? Misterul avea la baza o diferenta de perceptie cromatica.

 

Practic, lungimile de unda detectate de ochiul uman pot sa nu corespunda uneori cu cele ale obiectului pe care il privim, in functie si de felul in care crede creierul ca este luminat acesta. Astfel, desi culorile originale erau intr-adevar albastru si negru, o parte din oameni presupuneau ca nu rochia nu era bine luminata si atunci o vedeau galben cu auriu. Daca ar fi vazut-o in magazin si nu intr-o imagine, atunci n-ar mai fi existat diferentele de perceptie si nici ziua in care o rochie albastra a innebunit Internetul.

 

Rochia albastra a Femeii Fantastice

 

   

In blockbusterul acestui an, „Wonder Woman”, Diana Prince poarta intr-una din scene o rochie de seara albastra drapata care uimeste prin simplitate si ingeniozitate. Rochia inspirata din stilul grecesc poate parea comuna la prima vedere, insa un anumit detaliu al acesteia o transforma intr-o piesa vestimentara extrem de practica, mai ales pentru o semizeita, printesa a amazoanelor, implicata intr-un razboi menit sa sfarseasca toate razboaiele lumii. Ineditul rochiei albastre a Femeii Fantastice sta in croiala care permite incorporarea sabiei in design.

 

Totusi, noi nu-ti recomandam sa porti asa ceva la petreceri. Alege mai bine unul din modelele de rochii de seara albastre mai pasnice, cu dantela brodata si croiala clasica, in stil creion. Iti garantam ca vei fi in centrul atentiei fara sa fie nevoie sa apelezi la violenta!

 

Missgrey @ Jun 26, 2017 +