rootfoot

Rochii scurte elegante in culori pasionale

Nici uneia dintre noi nu ii sunt straine antipatiile la prima vedere. Si nu de putine ori am incercat sa le identificam cauzele, si nu am reusit, chiar daca unul dintre motivele acestora este mai mult decat evident. Se stie deja faptul ca starea noastra de spirit si primele impresii pe care ni le formam despre oamenii pe care ii intalnim sunt puternic influentate de culorile hainelor pe care le purtam. De aceea, este esential sa fim foarte atente atunci cand ne alegem tinutele, si trebuie sa luam in serios faptul ca putem controla mesajele pe care dorim sa le transmitem despre personalitatile noastre. Iata de ce ne-am gandit sa iti prezentam, astazi, rochii scurte elegante in cele mai pasionale culori: pentru ca stim cat de mult iubesti aceste piese vestimentare feminine, si pentru ca ne dorim  ca intotdeauna sa faci impresie cu tinutele tale si sa transmiti exact mesajele pe care iti doresti sa le transmiti. 

Impactul vizual joaca un rol central in ceea ce tine de stabiliea criteriilor conform carora apreciem sau nu o persoana. Si acest aspect este cu atat mai puternic cu cat vorbim despre femei, care, prin natura lor, trebuie sa fie frumoase si sa faca tot posibilul pentru a avea aparitii impresionante din acest punct de vedere. Pentru ca rochiile scurte elegante sunt piesele noastre vestimentare favorite, e important sa alegem nu numai modele care ne flateaza silueta si ne confera un aer fermecator, ci si culori potrivite cu mesajul pe care dorim sa il transmitem despre noi, astfel incat sa fim admirate si apreciate. In functie de hainele pe care le vedem pe o anumita persoana, putem afirma foarte multe lucruri despre felul sau de a fi, si putem stabili instanantaneu daca se apropie sau nu de asteptarile noastre. Culorile despre care vom vorbi astazi? Clasicele si, totdata, mereu in voga rosu si negru. Ambele sunt culori deosebit de puternice, si, daca stii ce anume transmite si simbolizeaza fiecare, poti stapani in totalitate maniera in care doresti sa fii definita de catre ceilalti. 

Rosul este o culoare extrem de puternica si cu un impact de necontestat. Este impregnat in mentalitatea colectiva ca fiind un simbol al vietii, al pasiunii, al dinamismului care misca intreaga lume. Totodata,rochie-eleganta-scurta rosul este asociat cu senzualitatea si feminitatea. Iata de ce in momentul in care asociem o rochie eleganta cu aceasta culoare obtinem un efect absolut fermecator. 

Pentru aceasta toamna, ti-am pregatit rochia scurta eleganta Rose Marie, confectionata din voal, cu bust fronsat si aplicatie din dantela neagra in zona pieptului. Remarcabila datorita designului de inspiratie romantica si atentiei acordate detaliilor, rochia este alegerea ideala pentru petreceri sau evenimente cu tenta pretentioasa la care iti doresti sa impresionezi printr-o tinuta feminina, eleganta, stilata si rafinata. Pretiozitatea dantelei, in combinatie cu design-ul deosebit si cu tonurile puternice, o transforma intr-o rochie scurta eleganta care nu numai ca avantajeaza orice silueta, dar creeaza si un efect de impact asupra oricarui privitor. 

rochie-scurta-eleganta

Negrul face si el parte din categoria culorilor extrem de puternice, care a avut intotdeauna un cuvant de spus in lumea modei, in special in ceea ce priveste piesele vestimentare specific feminine. Clasica "little black dress" a ramas in voga chiar si dupa decenii de la aparitie, si nu exista femeie care sa nu aiba remarci pozitive la adresa acesteia. Chiar daca negrul are o conotatie sobra si este asociat cu simboluri funebre, ele este, in acelasi timp, si un reprezentant al elegantei, al stilului si al feminitatii, in special atunci cand este aplicat rochiilor elegante.

Rochia scurta eleganta Rose Marie, cu bust fronsat si aplicatie din dantela in jurul decolteului, confectionata din voal fluid, este o alegere ideala pentru toate tipurile de silueta. Indiferent de forma corpului sau de inaltime, ea te pune in valoare si te ajuta sa iti evidentiezi feminitatea prin intermediul unei tinute stilate. 

Acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti rochiile elegante scurte in culori pasionale care iti plac cel mai mult, pentru ca ai la dispozitie numeorase modele! 

Missgrey @ Oct 15, 2014 +