rootfoot

Rochii de seara turcoaz din voal

Rochiile de seara turcoaz sunt una dintre cele mai sigure metode de a nu trece neobservata la un eveniment special. Vibranta, dinamica, feminina si luxurianta, nuanta turcoaz este deosebit de placuta privirii si se potriveste de minune cu anotimpul cald. Chiar daca pare pretentioasa, daca este purtata corect, o rochie de seara turcoaz are capacitatea de a te pune in valoare mai mult decat orice alta rochie de seara. In general, ar trebui sa optezi pentru culori care vorbesc despre personalitatea ta, care sa te reprezinte.

rochie-de-seara-turcoazDe aceea, recomandam rochiile turcoaz de seara personalitatilor feminine, dinamice si active, care sunt optimiste si adora sa fie in centrul atentiei si complimentate. Nuantele de turcoaz sunt fermecatoare in combinatie cu tonurile de auriu si argintiu, care adauga un plus de luxurianta tinutei tale, asigurandu-ti o aparitie inedita la orice eveniment special. 

Desigur, daca preferi sa adopti o tinuta de seara mai putin stralucitoare, poti purta rochia de seara turcoaz in combinatie cu tonurile neutre de bej si nude, sau cu clasicele non-culori alb si negru. Indiferent de preferintele tale, tine intotdeauna minte ca orochia turcoaz trebuie sa ramana punctul focal al imaginii tale, motiv pentru care trebuie sa eviti sa o accesorizezi in exces. 

Confectionata din voal fin, rochia de seara turcoaz Kora impresioneaza in primul rand datorita culorii sale fermecatoare, dar sid atortia croielii in stil A-line, care ii permite sa iti puna in valoare talia si sa iti accentueze silueta feminina. Avnad capacitatea de a flata orice tip de silueta, rochia de seara turcoaz cu bustul fronsat, decolteu in V si spatele decupat reuseste sa iti asigure o aparitie senzuala, feminina, delicata si sofisticata simultan. Ideala in combinatie cu un colier statement, rochia turcoaz de seara poate fi purtata cu succes chiar si la cele mai pretentioase evenimente de sezon, intrucat cu siguranta va atrage toate complimentele si privirile celorlalti invitati. 

Tu unde ai alege sa porti rochia de seara turcoaz Kora?

Missgrey @ Jun 23, 2016 +