rootfoot

Tinute sofisticate pentru toate marimile in noua colectie Miss Grey

Anul se apropie de sfarsit si vrei sa impresionezi la petrecerile de sarbatori purtand cele mai sofisticate, elegante si feminine rochii? Preferi ca vestimentatia pentru exterior sa includa piese stilate si confortabile, cu personalitate, in care sa arati la fel de bine pe cat te simti? Ai nevoie de rochii rafinate pentru siluete plinute, care sa te puna in valoare si sa-ti asigure o prezenta impecabila la ocaziile speciale?

 

Inseamna ca in noua colectie de toamna-iarna Miss Grey vei gasi exact ceea ce cauti pentru a te bucura de urmatoarele ocazii festive alaturi de cei dragi.

 

 

Texturi luxoase, detalii fascinante si culori vibrante in noile rochii de ocazie Miss Grey

 

La zile de mare sarbatoare ai nevoie de tinute pe masura. Tu si rochia de ocazie trebuie sa formati o echipa care sa-si croiasca fara greutate drumul spre succesul unei seri speciale. Asta inseamna ca vei alege rochiile realizate din cele mai frumoase si pretioase tesaturi, vei cauta sa nu lipseasca cele mai inedite detalii si vei fi atenta ca stralucirea culorilor sa nu fie umbrita in niciun fel.

 

Noua noastra colectie iti usureaza misiunea oferindu-ti numeroase modele de rochii elegante confectionate din texturi luxoase precum catifeaua, dantela sau anticul. Deasemenea, nu lipsesc detaliile care fac diferenta dintre o tinuta corecta si una fabuloasa.

 

Noile modele de rochii de ocazie impresioneaza prin elemente de design captivante, dispuse ingenios in asa fel incat sa completeze tinuta printr-o nota feminina, romantica sau regala. Ne-am axat pe o cromatica puternica, menita sa transmita un mesaj optimist si plin de vitalitate.

 

Rochii plus size elegante pentru o iarna cu stil

 

Colectia Plus Size de rochii elegante Miss Grey pune pret pe croiala speciala, care contureaza o silueta armonioasa si seducatoare indiferent de marimi.

 

Am conceput noile rochii elegante XXL avand in minte dorinta fiecarei femei de a se simti unica si speciala. Asa s-au nascut modelele de rochii plus size in care croiala clasica se imbina gratios cu elemente fermecatoare precum funda de la gat sau asimetriile, jocurile de culoare care subtiaza silueta, volanele si imprimeurile delicate.

 

Paltoane si jachete pentru o experienta vestimentara confortabila si rafinata

 

Vei gasi in noua colectie Miss Grey paltoane si jachete pentru toate marimile, create special ca sa-ti asigure atat confort cat si o prezenta stilata in orice ocazie.

 

Cu un design de o feminitate desavarsita care accentueaza talia, noile paltoane aduc o nota de optimism tinutei tale din zilele reci datorita culorilor intense si a utilizarii ingenioase a accesoriilor pe rever.

 

In ce priveste paltoanele si jachete plus size, acestea sunt confectionate din texturi calduroase si confortabile, care iti vor completa tinuta eleganta avand grija sa pastreze armonia proportiilor.

 

Missgrey @ Nov 16, 2017 +