rootfoot

Tinute de zi elegante: o alegere a femeilor cu stil si personalitate

Te-ai obisnuit ca in timpul zilei sa porti mult prea confortabilii blue jeans si o bluza in culori neutre, sau niste pantaloni negri si o camasa alba? Probabil esti de parere ca niste tinute de zi nu au nevoie de prea mult glam, sarm sau rafinament. La urma urmei, de stralucit stralucesti la ocaziile speciale, la petreceri sau la vreun eveniment foarte important, nu?

Ei bine, nu. De stralucit stralucesti in orice moment doresti, pentru ca viata e prea scurta ca sa imbraci haine plictisitoare. In plus, vei vedea cum un outfit vesel, feminin si cochet iti va face ziua mai buna uneori printr-un simplu volanas plasat unde trebuie.

In colectiile Miss Grey gasesti numeroase modele de tinute de zi, atat rochii dama cat si salopete dama, care cu siguranta te vor evidentia din mijlocul marii albastre a blugilor. Si ca sa te orientezi mai usor printre toate aceste optiuni vestimentare, ti-am pregatit mai jos cateva recomandari de rochii de zi elegante, cu maneci scurte sau lungi, pentru orice marime, dar si o tinuta de zi speciala care se numara printre trendurile acestui sezon.

 

Rochii de zi din dantela, garantia unui look sofisticat si feminin

Cand te gandesti la dantela, probabil ca o vezi integrata intr-o tinuta sofisticata, dar sa stii ca exista o multime de modele de rochii de zi elegante din dantela pe care le poti purta intr-un context profesional sau intr-o ocazie mai putin formala. Important este designul rochiei, iar daca vorbim despre o rochie de zi midi cu croiala in stil conic, de o simplitate clasica, atunci nu ai cum sa dai gres.

 

Noi iti propunem rochia midi de zi Zena, al carei aspect fresh cu nuante romantice e perfect pentru o multitudine de ocazii, in diferite momente ale zilei. Dantela brodata cu model floral ii confera un plus de feminitate si un aer romantic, iar accesoriile o pot transforma foarte usor dintr-o tinuta de zi intr-una de seara.

 

Rochii elegante de zi in nuante metalice? Bineinteles!

  

Asta-i adevarul: nuantele metalice purtate ziua sunt foarte cool. Trebuie doar sa ai grija sa nu incarci tinuta de zi cu accesorii prea pretioase sau prea stralucitoare, pentru ca efectul va fi unul aglomerat si putin prea strident.

 

Iar cand optezi pentru o rochie dama de zi in nuante metalice, ai grija sa alegi una cu croiala simpla, asa cum este rochia argintie Kaily. Este realizata din jerse si iti contureaza delicat formele datorita designului conic, accentuand talia printr-un cordon. Chiar daca umerii sunt decupati, sobrietatea necesara unei tinute de zi elegante este restabilita datorita gulerului de tip tunica.

 

Rochii de zi plus size pentru o prezenta plina de rafinament

Daca ai silueta plinuta, o rochie de zi eleganta plus size poate fi o solutie mult mai potrivita decat orice alte variante de tinute. Mai ales daca alegi un model de o eleganta aparte, asa cum este rochia verde plus size Teresa, intr-o nuanta sofisticata de verde intunecat. Confectionata din antic, rochia cu maneci trei sferturi surprinde placut prin contrastul cromatic creat de benzile din dantela neagra de la decolteu si fusta, creand astfel o alura seducatoare. Din nou, accesorizarea ingenioasa se dovedeste esentiala daca vrei sa optezi pentru aceasta rochie plus size de zi atat la birou, cat si la un eveniment mai putin pretentios.

 

Salopeta eleganta de zi, o solutie vestimentara originala

E greu pana iti cumperi prima salopeta classy, pentru ca dupa aceea iti va fi destul de greu sa mai porti si altceva. Ca o sa fii admirata, e o certitudine, dar probabil conteaza mai mult faptul ca dimineata vei rezolva mult mai repede dilema alegerii tinutei pentru ziua respectiva. Salopeta e o tinuta completa care te scuteste de grija asortarii cu prea multe piese vestimentare, e confortabila si, in functie de model, poate fi purtata cat e ziua de lunga.

 

Salopeta Camelia este un exemplu de salopeta eleganta care se integreaza cu usurinta intr-o tinuta de zi feminina si plina de stil. Volanele de la maneci adauga un farmec aparte salopetei, avand in acelasi timp si un rol functional: creeaza mai mult volum in partea superioara, armonizand astfel proportiile siluetei. Nuanta intensa de albastru se potriveste foarte bine in mediul business si in conjuncturi mai relaxate.

Missgrey @ Oct 04, 2018 +