rootfoot

Ce rochii de nasa lungi sa porti vara aceasta?

Rochiile de nasa lungi se numara printre cele mai dorite accesorii vestimentare, in sezonul cald. Asta si pentru ca evenimentele speciale se inmultesc in timpul verii, iar botezul este exact una dintre ocaziile la care iti doresti, cu siguranta, sa faci impresie buna prin aparitia ta. 

rochie-de-nasa-lungaCu toate ca ai la dispozitie o multitudine de modele de rochii lungi, poate sa fie foarte dificila alegerea rochiei de nasa perfecte. Iar acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca aceasta tipologie de eveniment implica si ceremonia religioasa, dar si petrecerea aferenta de dupa. Iar din punct de vedere al confortului si al bugetului, achizitionarea a doua tinute pentru botez nu este exact lucrul pe care ti-l doresti cel mai mult de la viata. Nu-i asa ca ar fi ideal sa gasesti o singura rochie de nasa lunga pe care sa o porti atat la ceremonia religioasa, cat si la petrecerea de dupa, si sa respecti codurile vestimentare pentru fiecare dintre aceste doua etape ale evenimentului?

Ei bine, este posibil, daca reusesti sa optezi pentru un model de rochie de nasa lunga ale carei elemente sa aiba capacitatea de a se adapta ambelor dimensiuni ale botezului. In primul rand, alege o rochie de nasa lunga care sa te avantajeze din punct de vedere al conformatiei fizice, iar restul vine de la sine. Daca iti doresti sa surprinzi cu ajutorul tinutei tale de nasa, alege rochii cu o croiala structurala, clasica, in culori delicate si din texturi diafane, dar totodata simple. Cu cat mai simpla si mai feminina va fi rochia ta de nasa lunga, cu atat gradul ei de versatilitate creste si o poti purta pe parcursul intregului eveniment. 

Iata propunerea noastra: rochia de nasa lunga Verona, confectionata integral din voal fin. Design-ul A-line iti accentueaza talia si distrage atentia de la potentialele defecte, iar in combinatie cu tonurile moderne si delicate de rose quartz - care este tocmai culoarea anului 2016 - iti confera o aparitie diafana si feminina. Bustul fronsat, alaturi de accesoriul de tip evantai din zona umarului, adauga o nota de originalitate tinutei tale, in vreme ce textura vaporoasa a voalului o transforma in tinuta festiva ideala pentru vara. Simpla, dar in acelasi timp feminina, rochia de nasa lunga Verona poate fi purtata cu succes la orice botez al acestei veri. 

Tu ce model de rochie de nasa lunga ai alege, dintre creatiile noastre?

Missgrey @ Jun 30, 2016 +