rootfoot

Compleul de dama, foarte in voga

Exista piese vestimentare pe care orice femeie le poarta cu o foarte mare placere, datorita comoditatii si versatilitatii de care acestea dispun. De la sfarsitul anilor '60 si pana in prezent, compleurile de dama au cunoscut o frumoasa evolutie, fiind adesea privite ca una dintre cele mai fantastice inovatii in materie de moda, atat de catre cei mai renumiti designeri si creatori, cat si de catre femeile de toate varstele, din intreaga lume. Astfel, compleurile de dama au ajuns sa reprezinte o piesa de rezistenta in garderoba oricarei femei, tocmai datorita faptului ca au numeroase beneficii. 

Regasite fiind in toate modelele pe care ni le putem imagina, compleurile de dama sunt foarte variate atat la design, cat si din punct de vedere cromatic, motiv pentru care putem sa le purtam de fiecare data cand avem ocazia. De altfel, versatilitatea acestor tinute este unul dintre cele mai importante puncte forte de care dispun. Principalele avantaje si motive pentru care ar trebui sa porti compleuri elegante se refera, in prima instanta, la faptul ca ai la dispozitie extrem de multe modele si culori pe care poti sa le alegi; in plus, daca sunt atent selectate, ele se potrivesc oricui, indiferent de varsta. Sa porti un compleu elegant inseamna sa adopti o tinuta in care sa arati bine si sa te simti comod, in acelasi timp. Si, nu in cele din urma, caracterul versatil al compleurilor de dama este cel mai important; de ce? Pentru ca versatilitatea acestui articol vestimentar iti permite nu numai sa il porti la fiverse evenimente si ocazii care pot aparea, ci si sa il accesorizezi cu accesorii si incaltaminte variata, in functie de nevoi si creativitate. 

Chiar daca evolutia in timp isi pune amprenta asupra compleurilor elegante, este esential sa stii sa iti alegi intotdeauna acele haine dama care sa imbine intr-o maniera perfecta comoditatea cu o aparitie de invidiat. Pentru ca acest lucru este mai greu realizabil in sezonul rece, este important sa ai in dulap cel putin un compleu de dama care sa iti serveasca drept solutie pentru fiecare moment in care te afli in imposibilitatea de a-ti reinventa tinuta, si de a purta haine comode care sa te faca sa arati incredibil. 

compleu-dama

Iata de ce Miss Grey ti-a pregatit cu drag, in atelierul propriu, Compleul Duo, alcatuit din fusta conica cu vipusca din piele si dintr-o frumoasa bluza eleganta, cu vipusca din piele. Compleul de dama in tonuri de bej este confectionat din stofa de buna calitate, iar design-ul se remarca prin non-conformism si modernitate, atat datorita detaliilor stilizate din piele, cat si nasturilor de pe spatele bluzei, care contribuie la crearea unui efect chic. Poarta acest compleu office la birou, la intalnirile de afaceri, la plimbarile din oras sau la iesirile mai pretentioase, si vei obtine un look exceptional, mai ales daca il accesorizezi cu incaltamintea potrivita si bijuterii bine alese. 

Pe www.MissGrey.ro, ai la dispozitie compleuri de dama de cea mai buna calitate, la preturi accesibile, confectionate din materiale de calitate in culori si modele menite sa flateze orice silueta. Cumpara-ti si tu acum, si asigura-ti aparitii de toamna super elegante! 

Missgrey @ Oct 13, 2014 +