rootfoot

Ghid de alegere a posetei pentru tinute de seara viu colorate

Cea mai mare vulnerabilitate a unei tinute de seara ireprosabile,compuse cu migala de-a lungul catorva zile sau poate chiar saptamani, este aparent inofensiva poseta, privita de obicei prin prisma utilitatii sale si mai putin ca un accesoriu care poate incununa sau ruina un look. E adevarat ca poti oricand sa alegi varianta banalului plic negru si vei arata corect vestimentar, dar nu vei surprinde prin nimic inedit, si atunci unde mai este farmecul unei seri pe care ti-o doresti memorabila?

Ei bine, farmecul este chiar aici, in noile modele de rochii pentru plinute din colectia Plus Size, in culori vibrante, din care te invitam sa-ti alegi preferata. Stai linistita, iti spunem imediat si cum s-o accesorizezi pe masura unei tinute de seara spectaculoase.

 

Poseta colorata maximizeaza efectul unei tinute de seara

 

Rochie Iman rosu   Rochie gratiela

 

Prima regula de alegere a posetei ideale spune sa asortezi culori complementare sau similare. Astfel, daca porti rochii colorate in albastru, alege o poseta rosie, argintie sau aurie. La modelele de rochii colorate in mov se preteaza gentile in nuante de verde, portocaliu sau bleumarin, iar la cele verzi poti purta cu succes genti galbene, albastre, rosii sau in nuante complementare, precum mov, portocaliu si bleumarin. Daca optezi pentru rochii colorate in rosu, nu vei da gres cu o poseta neagra, dar originalitatea iti va fi remarcata cu ajutorul unei genti in culori precum albastru, verde, galben-auriu sau portocaliu.

 

Cat de pretioasa trebuie sa fie poseta purtata la tinute de seara colorate?

 

Pastreaza un echilibru intre poseta si bijuteriile pe care vrei sa le porti la evenimente speciale, pentru a evita un aspect supraincarcat. Daca te decizi asupra unui clutch stralucitor cu pietre si paiete, inseamna ca vei echilibra tinuta prin putine bijuterii discrete, sau renuntand complet la acestea. Clutch-ul cu lant se potriveste cu rochiile de seara scurte, si va arata minunat cu o rochie lunga doar daca ii vei scoate lantul.

 

Cat de mare poate fi o poseta mica? 

 

Bineinteles ca nu vei purta sub nicio forma o geanta supradimensionata la un eveniment special, oricat de util s-ar dovedi acest accesoriu in timpul zilei. Dar asta nu inseamna ca la modelele de rochii pentru plinute se potrivesc plicurile minuscule, care ar accentua intr-un mod nefericit rotunjimile. Alege un clutch lunguiet, cu forma rectangulara, ingusta. Formele opuse celor ale siluetei tale vor crea un echilibru optic avantajos, sustinand iluzia de subtiere oferita de rochia croita special pentru plinute.

 

Sa vedem cum putem aplica cele trei reguli pentru doua modele de rochii pentru plinute, viu colorate.

 

   

Rochia Iman rosu, confectionata din antic de un rosu vibrant, intrerupt doar de jocurile de transparenta ale insertiilor inedite din dantela brodata de la nivelul bustului si sub forma de clini la maneci, poate fi accesorizata armonios, la un eveniment special, cu un plic de dimensiuni medii, in nuanta albastru-inchis, sau cu un clutch dreptunghiular auriu.

 

 

   

Dantela pretioasa brodata manual cu paiete a rochiei Gratiela exclude accesoriile prea stralucitoare si bijuteriile masive, dar asta nu inseamna ca trebuie sa elimini din acestea si accentele cromatice intense. Verdele smarald al rochiei se asorteaza perfect cu un plic sau un clutch de un galben vibrant sau, de ce nu, rosu, insa nu uita sa eviti gentile cu forme rotunjite.

Missgrey @ Mar 26, 2017 +