rootfoot

Rochii superbe in colectia Pre-Fall Miss Grey

Indiferent de sezon, rochiile elegante raman in voga, iar daca tocmai te afli in cautarea unei rochii superbe, te informam ca ai nenumarate optiuni din care sa alegi. Colectiile Pre-Fall sunt deja lansate sau in curs de lansare atat pe scena modei internationale, cat si in randul tuturor brandurilor de haine. Daca te-ai intrebat cu ce ne-am ocupat noi in ultima perioada, iti spunem acum: cu crearea unei colectii Pre-Fall de rochii superbe. Chiar daca nu este un sezon foarte mediatizat, colectiile din perioada de inceput a toamnei (pre-fall) petrec mult mai mult timp pe rafturile magazinelor decat alte sezoane. In aceasta perioada, ne orientam asupra pieselor vestimentare clasice, perfecte, care sa faca senzatie atat in garderoba noastra cat si la orice eveniment special al perioadei. In plus, colectiile pre-fall trebuie analizate cu mare atenite, pentru ca adesea ne ofera indicii despre trendurile pe care designerii le pregatesc pentru colectiile de toamna. 

colectie-pre-fall-miss-grey-rochie-neagraNe-am informat, ne-am imaginat, am conceput si creat, in cele din urma, cateva rochii superbe care vor fi in curand disponibile pe site-ul nostru. Pe scurt, Colectia Pre-Fall Miss Grey 2015 inseamna rochii superbe, eleganta desavarsita, accente clasice, materiale sofisticate si diversitate cromatica. Indiferent de preferintele personale in materie de stil, iti poti regasi rochia eleganta preferata in randul celor mai recente creatii ale noastre. Mini, midi, sau lungi, rochiile elegante din ultima colectie Miss Grey sunt create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, din materiale sofisticate, atent alese si combinate in asa fel incat sa confere un plsu de mister si o alura fermecatoare oricarei purtatoare. 

In ceea ce priveste principalele tendinte observate pe scena internationala, exista cateva elemente care caracterizeaza colectiile pre-fall din intreaga lume: in primul rand, se observa o preferinta pentrucolectie-pre-fall-miss-grey-rochie-eleganta culorile clasice - alb si negru, care nu numai ca sunt intotdeauna la moda, ci si farmeca prin prezenta lor care aduce un plus de eleganta. Materialele si design-urile vaporoase tind sa ocupe locul celor rigide, astfel ca nu trebuie sa te surprinda daca voalurile continua sa faca senzatie chiar si in aceasta perioada. Accentele romantice, de inspiratie retro, definesc si ele tendintele colectiilor pre-fall din intreaga lume. In acest an, se acorda o foarte mare importanta efectelor cromatice ale pieselor vestimentare - felul in care jocurile de lumini si culori se reflecta asupra pieselor tale vestimentare influenteaza mult imaginea ta de ansamblu. Talia accentuata este, la randul ei, o tendinta pe care trebuie sa o iei in considerare in momentul in care iti alegi rochiile superbe de inceput de toamna. Pe langa faptul ca formele tale feminine sunt puse in evidenta, ai si avantajul unei aparitii delicate si fermecatoare. 

Am tinut cont de toate aceste trenduri internationale, astfel ca am acordat o importanta deosebita detaliilor in cazul fiecarei rochii elegante create pentru aceasta colectie. Vei regasi rochii negre, de o eleganta desavarsita, rochii in tonuri aprinse de turcoaz si albastru, rochii in nuante seducatoare de rosu si bordo, sau rochii in tonuri pastelate, toate asezonate cu accente romantice. Voalul de matase, dantela si tul-ul sunt principalele materiale din care am confectionat rochiile superbe de inceput de toamna. Atent imbinate, in proportii armonioase, aceste materiale iti sporesc feminitatea si iti confera farmecul si eleganta la care ai visat intotdeauna. Am urmarit ca formele tale feminine sa fie in centrul atentiei, evidentiindu-le intr-un mod discret si provocator, in asa fel incat sa impresionezi oriunde ai alege sa porti rochiile superbe din colectia Pre-Fall Miss Grey. 

Cu entuziasm, te invitam sa urmaresti pagina noastra de Facebook si site-ul nostru, pentru a afla, in perioada imediat urmatoare, noutatile pe care ti le punem la dispozitie, si pentru a-ti alege modelul favorit dintre rochiile superbe pe care le-am creat cu drag, pentru tine! 

Missgrey @ Sep 01, 2015 +