rootfoot

Rochii din dantela midi: cele mai versatile accesorii vestimentare

Cand te gandesti la rochiile din dantela, cu siguranta nu iti vine neaparat in minte ideea de versatilitate. De fapt, iti vine destul de greu sa te gandesti la versatilitate in general atunci cand este vorba despre vestimentatia festiva. De obicei, un accesoriu vestimentar este considerat versatil daca il poti purta in mai multe stiluri si combinatii, iar asta ne face automat sa ne raportam la imbracamintea casual, pe care o abordam mult mai des decat cea festiva. Totusi, ce inseamna versatilitate atunci cand vorbim despre vestimentatia festiva?

rochie-din-dantela-midi-albastraUn accesoriu vestimentar elegant este versatil daca iti ofera capacitatea de a-l purta la tipuri diferite de evenimente, care au dress-code-uri diferite, oferindu-ti libertatea de a-l accesoriza si purta in diverse combinatii si stiluri. Poate parea destul de dificil sa identifici cu succes o astfel de piesa vestimentara, insa daca tii cont de cateva principii de baza, cu siguranta vei gasi cel putin un model potrivit pe care sa il aduagi garderobei tale si la care sa apelezi in momentele in care nu stii ce sa porti la o anumita ocazie.

Rochiile din dantela midi sunt un exemplu perfect de accesoriu vestimentar festiv versatil. In primul rand, dantela are o textura luxurianta si sofisticata, etern moderna, care nu poate sa dea gres. Iar in combinatierochie-din-dantela-midi-bordo cu lungimea midi, care este vazuta in lumea modei drept lungimea ideala, aceasta are capacitatea de a conferi purtatoarei o eleganta aparte, nici mult prea evidenta, dar nici de neglijat. Acesta este si motivul pentru care ne place sa integram rochiile din dantela midi in categoria rochiilor cocktail. Pentru ca rochiile cocktail se potrivesc unei game variate de evenimente datorita stilului lor menit sa se adapteze usor oricarui context, simplu, elegant si rafinat simultan. 

Daca te afli in cautarea unei rochii din dantela midi pe care sa o adaugi garderobei tqale festive si cu ajutorul careia sa faci impresie la evenimentele speciale, avem doua recomandari pentru tine:

Confectionata din dantela sofisticata, rochia midi Ella impresioneaza nu numai prin croiul conic ce ii ofera capacitatea de a-ti evidentia discret liniile siluetei si formele feminine, ci si prin culoarea pasionala si eleganta. In tonuri de rosu-bordo, rochia din dantela midi dobandeste o alura fermecatoare, care cu siguranta te va aduce in centrul atentiei la orice eveniment special. Pretioasa prin definitie, rochia din dantela midi nu are nevoie decat de foarte putine accesorii pentru a fi completata si complimnetata ca aparitie. 

Pentru personalitatile mai indraznete, recomandam rochia din dantela midi Ella albastra. Intr-o nuanta vibranta de albastru imperial, aceasta iti pune in valoare formele feminine datorita stilului sau conic si al cupelor de la nivelul bustului. Ideala pentru a fi purtata la evenimentele de seara sau la ocaziile de zi, rochia midi din dantela Ella este o achizitie pe care nu o vei regreta, pentru garderoba ta festiva. 

Tu unde ai purta rochiile din dantela midi?

Missgrey @ May 13, 2016 +