rootfoot

Ce rochii elegante versatile poti purta in sezonul rece?

De-a lungul experientei noastre, am constatat ca o caracteristica esentiala pe care fiecare femeie o cauta la rochiile elegante este reprezentata de versatilitate. Cu siguranta acest lucru este valabil pentru fiecare dintre noi, intrucat faptul ca poti obtine mai multe de la un singur articol vestimentar il transforma intr-un accesoriu si mai valoros pentru garderoba ta. 

 

Cum distingi o rochie eleganta versatila de o rochie de ocazie clasica?

 

Versatilitatea include mai multe elemente, insa ea se traduce in principal astfel: in ce masura o rochie eleganta poate  sau nu sa fie purtata in siferite contexte, cu accesorii diferite, in perioade diferite. Daca rochia eleganta pe care ti-o doresti reuseste sa satisfaca inclusiv nevoia de tinute festive in anotimpurile intermediare, atunci este cu atat mai bine. Astazi, dedicam articolul zilnic recomandarilor de rochii elegante versatile pe care le poti purta, alaturi de sugestiile noastre referitoare la accesorizare in asa fel incat sa te poti bucura de ele in diverse perioade specifice sezonului rece sau sezoanelor de tranzitie. 

rochie eleganta versatilaO rochie eleganta versatila va fi intotdeauna simpla din punct de vedere al design-ului, va avea o culoare permisiva, care poate sa fie combinata cu o multime de alte nuante; cel mai adesea, acestea sunt principalele caracteristici regasite si pe baza lor se pot deduce altele. Hai sa vedem mai multe elemente care ne pot ajuta sa alegem o rochie eleganta versatila de care sa ne bucuram in fiecare moment. 

 

Alege rochii midi elegante, pentru un grad ridicat de versatilitate

 

Este un fenomen foarte cunoscut faptul ca in industria internationala a modei, rochiile midi sunt considerate de catre specialisti ca avand dimensiunea perfecta. Asta pentru ca lungimea midi se pozitioneaza la granita dintre formal si informal, putand sa ia forma oricarui stil in functie de maniera in care rochia in cauza este accesorizata. Exista rochii midi mai lungi sau mai scurte, insa noi iti recomandam sa le alegi pe cele care se pozitioneaza cu 1-2 centimetri deasupra sau sub linia genunchiului. 

Fie ca este vorba de o nunta, o petrecere cocktail, un botez, o intalnire de afaceri sau o intalnire romantica, rochia midi eleganta va respecta intotdeauna orice cod vestimentar si va reusi sa transmita celorlalti faptul ca tu esti extrem de silata si atenta la aparitiile tale - ceea ce, trebuie sa recunoastem, este un mare plus. 

 

Rochii versatile de ocazie pe care le poti purta in sezonul rece

 

Recomandarea Miss Grey de astazi, in privinta rochiilor elegante versatile, este rochia midi Anne. Confectionata integral din catifea si disponibila intr-o gama variata de culori, rochia reuseste sa accentueze formele feminine ale purtatoarei datorita croielii sale conice si sa pastreze o alura simpla si in acelasi timp eleganta datorita design-ului in linii curate si texturii sale luxuriante. 

Rochiile elegante Anne pot sa fie purtate cu succes in combinatie cu numeroase alte accesorii, fiind ideale pentru sezonul rece si datorita manecilor trei-sferturi. Spre exemplu, rochia eleganta Anne bordo este un accesoriu pe care il poti purta la nunti, intalniri romantice sau de afaceri, botezuri, petreceri ori alte evenimente -  totul depinde de modul in care alegi sa o accesorizezi. In combinatie cu o pereche de stiletto eleganti nude si un colier din perle, rochia devine o bijuterie vestimentara; purtata cu dresuri negre si cizme joase si o esarfa, rochia dobandeste valente office; iar in combintie cu un ruj rosu, o pereche de stiletto sau sandale rosii si accesorii aurii ori argintii, are o cu totul si cu totul alta alura. 

Descopera rochiile elegante versatile pe care ti le propunem pe site-ul nostru, si alege-ti modelul favorit pentru sezonul rece. 

 

 

Missgrey @ Dec 10, 2016 +