rootfoot

De ce sa alegi rochii de seara lungi cu detalii pretioase?

Adesea, ne regasim in ipostaza dilematica de a alege intre rochiile de seara lungi simple si rochiile de seara lungi cu detalii pretioase. Desigur, daca analizam foarte atent ambele optiuni, vom regasi pucnte forte si dezavantaje atat pentru una, cat si pentru alta. Pentru ca, la urma urmei, decizia trebuie luata in functie de efectul pe care noi ne dorim sa il obtinem atunci cand purtam tinuta in cauza. 

Pentru a-ti facilita alegerea, astazi venim cu cateva argumente in favoarea rochiilor de seara lungi cu detalii pretioase. Pornind de la premisa ca rochiile lungi sunt o marca exclusiva a evenimentelor speciale, atunci rochiile lungi de seara cu detalii pretioase sunt o optiune mult mai inspirata decat rochiile lungi simple. 

rochie-de-seara-lungaAtunci cand porti o rochie de seara lunga, doresti sa iti construiesti o imagine cat se poate de sofisticata, iar faptul ca in garderoba ta festiva se regaseste o rochie lunga cu detalii pretioase nu face decat sa te scuteasca de efortul de a cauta prea multe accesorii care sa iti completeze tinuta luxurianta. O rochie de seara in a carei textura intra si detaliile pretioase nu numai ca iti asigura un reper in ceea ce priveste alegerea accesoriilor potrivite, dar te scapa de povara achizitionarii mai multor accesorii cu ajutorul carora sa iti compensezi alura fermecatoare. 

Spre exemplu, rochia lunga de seara Scarlett este alegerea perfecta pentru cele mai speciale evenimente, indferent de sezon. Croita in stil A-line, rochia de seara impresioneaza in primul rand prin textura vaporoasa a voalului fin din care este confectionata, care iti confera o alura diafana. In plus, detaliile pretioase din zona taliei iti accentueaza silueta feminina, air prezenta acestora pe bretele faciliteaza purtarea rochiei lungi de seara in absenta unui colier. 

Simpla, dar in acelasi timp luxurianta, rochia lunga de seara in tonuri de vernil menta poate fi purtata cu succes la cele mai deosebite ocazii din viata ta.

Descopera rochiile lungi de seara Miss Grey, create in asa fel incat sa flateze indiferent de conformatie, si bucura-te de cele mai apreciate tinute festive!

Missgrey @ Aug 27, 2016 +