rootfoot

De Revelion, alege rochiile cu spatele gol

Ti-ai pregatit deja accesoriile pentru petrecerea din aceasta seara; poate chiar si pantofii, insa inca esti indecisa in privinta rochitei pe care o vei purta. Te gandesti ca mai ai cateva ore in care te poti hotari, insa incepi sa te stresezi... Miss Grey iti propune sa alegi cu incredere rochiile cu spatele gol. Cu siguranta ai cel putin un astfel de model in propria garderoba, asa ca ai putea sa te folosesti la potential maximum de farmecul acesteia, urmand sfaturile pe care tocmai urmeaza sa ti le prezentam.

 

Rochiile de seara cu spatele gol iti asigura o aparitie de poveste cu un minimum de efort

 

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui sa alegi o rochie cu spatele gol la petrecerea de Anul Nou este reprezentat de faptul ca reusesti sa iti creezi o imagine cu un impact garantat asupra privitorului fara sa depui prea mult efort. Aruncand asupra ta o usoara umbra de mister, o rochie cu spatele gol atrage si inspira eleganta in acelasi timp. Simplu de purtat, daca alegi un model care sa iti avantajeze silueta, este imposibil sa dai gres. Accesoriile pe care trebuie sa le porti in combinatie cu o rochie cu spatele gol se rezuma la cateva bijuterii fine si al un clutch si o pereche de sandale cu toc sau pantofi stiletto care sa se asorteze cu culoarea si eventual textura rochitei. Astfel, rochia ta scu spatele gol va atrage complimentele tuturor.

 

Ce coafura sa alegi atunci cand porti o rochie eleganta cu spatele gol?

 

In cazul in care te decizi sa porti o rochie cu spatele gol la petrecerea de Revelion, acorda o importanta aparte coafurii tale. In cazul in care ai parul lung, iti recomandam sa optezi pentru o coafura eleganta stransa la spate sau in lateral, pentru a lasa la vedere detaliul principal al tinutei tale. In cazul in care ai un par mediu sau scurt, poti sa te asiguri doar ca nu acoperi decupajul rochitei tale, intrucat acesta este elementul central care va atrage atentia asupra ta. Poti, daca esti posesoarea unui par lung, sa il porti in bucle lejere, intr-o parte. Ai foarte multe optiuni, insa ceea ce nu trebuie sa pierzi din vedere este faptul ca decupajul rochitei trebuie sa fie pus in valoare de coafura aleasa.

 

Rochiile de catifea cu spatele gol - recomandarea Miss Grey

 

In sezonul rece, poti sa iti faci simtita prezenta la orice eveniment special purtand rochii cu spatele gol din catifea. Rochiile Irissa sunt alegerea perfecta pentru tine: fiind confectionate in intregime din catifea fina, rochiile cu spatele gol iti urmaresc discret liniile siluetei, fapt care se datoreaza croielii conice. In plus, datorita lungimii midi, acestea dobandesc o alura extrem de eleganta, sofisticata si rafinata, fara a crea impresia de vulgaritate. In tonuri de albastru imperial, rochia cu spatele gol Irissa se potriveste de minune in combinatie cu accesorii aurii sau argintii, ajutandu-te sa iti creezi o aparitie de poveste la cele mai speciale evenimente din viata ta.

 

Daca inca nu ti-ai ales rochia pentru noaptea de Revelion, te invit sa descoperi cele mai frumoase rochii pentru Revelion Miss Grey, si alege-ti modelul favorit!

Missgrey @ Dec 31, 2016 +