rootfoot

Ce rochii ar purta Michelle Obama la aniversarea lui Barack?

Astazi, cu ocazia celei de-a 56-a aniversari a fostului presedinte american, Barack Obama, ne macina o intrebare: ce rochii ar purta Michelle la petrecere? Cu siguranta ar alege o tinuta foarte feminina, cu un aer usor romantic, asa cum ne-a obisnuit in cei opt ani petrecuti la Casa Alba.

 

Michelle Obama a reusit sa influenteze moda asa cum nici o alta Prima Doamna nu a facut-o, de la Jackie Kennedy incoace. Desi puternica si increzatoare, niciuna din preferintele sale vestimentare nu a negat in vreun fel delicatetea si rafinamentul, iar prin fiecare aparitie Michelle Obama a transmis tuturor femeilor un mesaj plin de forta: moda este un instrument amuzant si elegant prin care poti schimba lumea.

 

Tinutele pe care le-a purtat in momente cheie au consolidat relatii diplomatice, au sustinut tinerii designeri si au schimbat prejudecati, insufland incredere femeilor din toata lumea.

 

Cea mai importanta intrebare cand alegi o rochie: „Arata dragut”?

 

Desi fashion icon, atitudinea lui Michelle Obama fata de moda a fost intotdeauna relaxata. Intr-un interviu acordat revistei Vogue a spus ca o intrebare –poate cea mai importanta- pe care orice femeie trebuie sa si-o puna inainte sa aleaga o rochie, este aceasta:

„Arata dragut?”

 

Cum si-a pus Michelle Obama amprenta asupra modei?

 

  • A aratat ca rochiile fara maneci pot fi extrem de stilate si potrivite unui eveniment formal.
  • A readus in atentia iubitoarelor de accesorii colierele supradimensionate, din perle, si brosele.
  • A accentuat rolul curelei in conturarea unei siluete fara cusur.
  • A subliniat farmecul pantofilor cu toc kitten sau cu talpa joasa.
  • A incurajat purtarea rochiilor cu imprimeuri.

 

Culori prea puternice? Imprimeuri prea indraznete? Umeri prea dezgoliti? Prea multa eleganta?

Nici vorba de asa ceva.

Michelle Obama nu a ezitat sa se distinga prin personalitate si prin contrastul fascinant dintre extraordinara forta pe care pare sa o emane si rochiile tulburator de feminine pe care a ales sa le poarte.

 

Si pentru ca anul trecut, la petrecerea aniversara a sotului sau, Michelle Obama a stralucit intr-o rochie cu umerii goi, cu accente de asimetrie, intr-o nuanta luminoasa de bej, iar preferintele ei vestimentare post-Casa Alba s-au axat pe bluze sau rochii senzuale, moderne, care expun umerii, cred ca putem sa presupunem ca si la petrecerea de astazi tinuta castigatoare va fi una indrazneata, feminina, poate cu un imprimeu romantic sau cu broderii originale ?i, bineinteles, cu umerii la vedere.

 

Missgrey @ Aug 04, 2017 +