rootfoot

Trei idei ca sa fii cool in fuste si rochii din tull

Daca zanele n-ar fi atat de misterioase si s-ar arata oamenilor, sigur am vedea ca toate poarta rochii din tull, diafane, luminoase, mai lungi sau mai scurte, in culori puternice sau pastelate, pentru ca or fi ele zane, dar tot trebuie sa tina seama de tendintele modei.

Carevasazica, tesatura aceasta transparenta si vaporoasa, care se poate realiza din matase, in, bumbac sau fibre sintetice, asalteaza pur si simplu podiumurile de moda din toata lumea si garderobele fashionistelor, ia forme si culori diverse, si-n plus, nu e deloc pretentioasa. Adica se poate purta aproape oricand, oriunde si in combinatie cu orice alte piese vestimentare.

 

Cum sa creezi un look casual purtand fuste din tull?

 

   

Odata ce ti-ai ales modelul preferat de fusta din tull, lunga pana in pamant sau pana la genunchi, poti crea o varietate de outfituri spectaculoase de zi. Camasi din jeans, bluze stil bardot, tricouri basic, pulovere colorate, geci biker, optiunile tale sunt limitate doar de o regula de care ar fi bine sa tii seama. Fusta din tull extrem de voluminoasa se echilibreaza intotdeauna cu o piesa mulata in partea de sus. Cu ajutorul unei curele poti crea impresia purtarii unei rochii din tull, sau poti alege un top care sa se opreasca exact la nivelul taliei, in orice caz trebuie sa eviti modelele de bluze prea lungi.

In ce priveste incaltamintea, fiind vorba de un look de zi, poti alege cu incredere tenisi, adidasi sau bocanci stil militar.

 

Tull la birou? Nu e cam exagerat?

 

Sa stii ca fusta din tull la birou e o garantie pentru o zi reusita. Ca sa nu dai ocazia colegilor glumeti sa faca glume despre viitorul tau ca balerina, combina o fusta midi intr-o culoare neutra, bej sau negru, cu o helanca simpla sau un top cu imprimeu geometric.

 

Rochii din tull la petreceri? O alegere excelenta!

 

Chiar daca miresele sunt cele care poarta de obicei rochii din tull la petreceri, adica la propria nunta, asta nu inseamna ca tu nu te poti bucura de o tinuta fabuloasa, de printesa. Evita totusi rochiile din tull albe si mizeaza pe unele in nuante pastelate, roz pudra, somon, fildes, bleu sau verde pal, cu bustul realizat din dantela brodata. E mai greu sa izbutesti un look sofisticat intr-o rochie din tull scurta, asa ca orienteaza-te pe modelele midi si maxi, nu uita sa incalti sandalele stiletto preferate si sa-ti pui praful de zane intr-un clutch, pentru un efect fermecator 100%!

 

Missgrey @ Jun 23, 2017 +