rootfoot

Rochii office de purtat la birou in aceasta iarna

Tocmai ce s-a incheiat mult-asteptata petrecere de Revelion, ca trebuie sa te gandesti ce vei purta saptamana viitoare la birou, nu-i asa? Desi astazi inca ne permitem rasfatul de a ne petrece timpul liber fara nicio ingrijorare, in cateva zile vom fi nevoite sa ne reluam activitatile zilnice cu forte proaspete. Astfel, trebuie sa marcam noul an cu tinute bine alese, care sa ne confere incredere in noi si care sa impresioneze prin eleganta si simplitatea lor. 

 

Cu rochiile office midi, este imposibil sa dai gres!

 

rochie office de iarnaLungime rochiilor noastre office este un criteriu esential atunci cand vorbim despre alegerea tinutelor pe care sa le purtam la locul de munca. Pentru a fi sigura ca nu vei da gres, iti recomandam sa alegi rochii office de lungime midi: lungimea midi este considerata de catre profesionistii in materie de moda ca fiind lungimea ideala, astfel ca indiferent de rigurozitatea codului vestimentar pe care trebuie sa il ai in vedere, o rochie midi office va fi intotdeauna apreciata. In plus, aceasta lungime te avantajeaza indiferent de statura, daca alegi modelul potrivit pentru silueta ta. 

 

Poarta rochii elegante office in culori bogate si exprima-ti personalitatea!

 

Atunci cand vorbim despre tinutele office, adesea suntem tentate sa ne gandim la imbracaminte de culoare bleumarin, gri sau negru. Indrazneste sa iesi putin din acest cliseu vestimentar si opteaza pentru rochii office in culori bogate, care inspira in acelasi timp eleganta si seriozitatea. Albastrul, spre exemplu, este o alegere ideala in acest sens. Pe langa faptul ca iti va pune in valoare trasaturile, o rochie albastra office iti ofera si o gama variata de posibilitati privind accesorizarea, astfel ca poti sa o porti in diverse contexte si sa suprinzi intotdeauna printr-un detaliu diferit.

 

Rochii office de iarna recomandate de Miss Grey

 

Pentru ca in sezonul rece ai nevoie atat de confort, cat si de eleganta, iti propunem sa porti rochiile office din cele mai recente colectii Miss Grey. Create special pentru a-ti conferi o prezenta feminina si eleganta dar sobra si unica in acelasi timp, rochiile office de iarna regasite in magazinul nostru online sunt foarte versatile, confortabile si delicate, reusind sa se plieze chiar si pe cele mai pretentioase preferinte. Spre exemplu, rochia midi office Caroline este o alegere extrem de inspirata pentru aceasta perioada; fiind confectionata din antic cusut cu fir irizant, ea se distinge prin prezenta detaliului de tip evantai din zona bustului, care ii asigura un plus de dinamism si originalitate. Simpla si rafinata simultan, rochia office cu maneci lungi nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a arata superb. O poti purta in combinatie cu dresuri, cizme cu toc inalt sau joase, ori cu pantofi stiletto, pentru aparitii de invidiat si pentru un confort deosebit. 

Missgrey @ Jan 01, 2017 +