rootfoot

Cele mai frumoase rochii de ocazie la reducere

Incanta pe toata lumea vara aceasta, purtand cele mai spectaculoase rochii de ocazie care, acum, sunt disponibile la reducere! Da, pentru ca dorim sa le facem mai accesibile pentru tine, in asa fel incat sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume la toate evenimentele speciale. 

Regasite in cele mai variate combinatii posibile, rochiile de ocazie la reducere marca Miss Grey se potrivesc unei game foarte vaste de evenimente, dar si tuturor preferintelor. De la rochii de ocazie lungi si rochie-de-ocazie-la-reducerepana la rochii d eocazie scurte, inculori vibrante, nuante pastel sau tonuri de nude, confectionate din cele mai rafinate texturi si in design-uri unicat, in sectiunea dedicata rochiilor de sear ala reducere gasesti aproape tot ce iti doresti. 

rochie-de-ocazie-la-reducerePrin atentia acordata detaliilor, rochiile de ocazie la reducere reusesc sa corespunda tuturor asteptarilor tale si sa satisfaca orice preferinta in materie de stil si calitate. Extrem de versatile din punct de vedere al permisiunii in ceea ce priveste accesorizarea, si create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, rochiile de ocazie la reducere marca Miss Grey sunt adevarate bijuterii vestimentare ale acestei veri, indeosebi daca iti doresti sa te faci remarcata la orice eveniment ai ocazia sa participi. 

Recomandarile noastre de astazi? Doua incantatoare rochii de ocazie scurte la reducere, in tonuri de albastru imperial si bordo-marsala. Confectionata din voal fin cu o textura vaporoasa ce iti confera o alura diafana, rochia de ocazie scurta Timea intr-o superba nuanta de albastru regal iti imbraca formele feminine intr-o eleganta inegalabila. Bustul fronsat, in combinatie cu decolteul in V si spatele decupat, adauga un plus de senzualitate imaginii tale, in vreme ce jocurile de transparenta de pe partile laterale ale insertiilor din tulle completeaza farmecul acestei rochii scurte de ocazie. Dotata cu guta in partea inferioara a fustei, rochia scurta la reducere dobandeste un aer extravangant si usor romantic, indulcind liniile siluetei tale. 

Daca inca esti indragostita de nuantele de marsala, opteaza pentru rochia de ocazie la reducere Erin scurta. Cu bustul din dantela pretioasa brodata manual cu paiete si fusta din cel mai fin voal, rochia de ocazie la reducere reprezinta definitia feminitatii insasi. Spatele adanc decupat, alaturi de textura luxurianta a dantelei pretioase, iti asigura o alura extrem de rafinata si feminina, imbinad misterul cu eleganta formidabila a unei rochii de seara. Ideala atat pentru petrecerile de tip cocktail, cat si pentru cele mai sofisticate evenimente de seara, rochia de ocazie la reducere in tonuri bogate de marsala iti confera oa aparitie inedita care iti va aduce numeroase complimente. 

Te invitam sa iti alegi rochiile de ocazie la reducere favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site!

Missgrey @ Aug 08, 2016 +