rootfoot

De ce dantela neagra nu poate lipsi din garderoba ta?

Dantela neagra este unul dintre acele accesorii vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta, indiferent de sezon. Un sprijin de nadejde pentru momentele in care nu iti doresti sa petreci ore in fata dulapului tau, inainte sa participi la un eveniment, dantela neagra isi pastreaza etern farmecul si feminitatea. Fie ca e primavara, vara, toamna sau iarna, trebuie sa regasesti in garderoba ta festiva si casual cel putin cate un articol vestimentar din dantela neagra. Este un must haverochie-dantela-neagra-midi in materie de moda si vestimentatie, si este inadmisibil sa nu ai cel putin un articol vestimentar din dantela neagra, indiferent de tinutele pe care alegi sa le porti la un moment dat. 

Accesoriile si hainele din dantela neagra adauga un plus de feminitate si eleganta de fiecare data cand sunt purtate, chiar si in cadrul unei tinute casual. Vesnic eleganta si indragita, dantela neagra si-a lasat amprenta in lumea modei inca din cele mai vechi timpuri, mulandu-se pe personalitatea fiecarei femei, vorbind despre stil si conferind un aer usor misterios si dramatic. Rochiile din dantela neagra sunt, poate, alaturi de rochiile rosii, cele mai sofisticate si feminine articole vestimentare, dar si printre cele mai eficiente arme de seductie. Sa expunem toate avantajele dantelei negre si a pieselor vestimentare confectionate din dantela neagra ar insemna sa scriem carti intregi pe acest subiect. Sunt atat de multe, incat nu sunt suficiente cateva randuri pentru a le expune; si, cu siguranta, am omite ceva. Avantajele si farmecul dantelei negre le cunoaste orice femeie care a purtat vreodata o tinuta de acest fel. Astfel ca lasam in grija experientei personale constatarea avantajelor dantelei negre, si ne rezumam la cateva sugesti de rochii din dantela neagra pe care sa le porti la ocaziile acestui sezon. 

Dintre toate piesele vestimentare confectionate din dantela neagra, rochiile sunt favoritele noastre. Excelente pentru numeroase categorii de evenimente, rochiile de dantela neagra sunt cea mai buna alegere vestimentara, indiferent de ocazie, si sunt mai mult decat ideale pentru momentele in care te afli in impas, si nu stii ce sa porti. Deosebit de confortabile, de sofisticate, simplu de purtat si de accesorizat, rochiile din dantela neagra confera o alura feminina si stilata oricarei purtatoare, dar si o doza mare de versatilitate in ceea ce priveste accesorizarea. Culoarea clasica permite combinatia cu orice alta culoare, astfel ca iti poti crea, cu ajutorul unei rochii din dantela neagra, tinute care sa arate compelt diferit, care sa transmita privitorilor lucruri diferite, si care sa surprinda intotdeauna. In plus, dantela neagra in sine este pretioasa, motiv pentru care nu este nevoie de accesorii multe care sa o completeze. Fie ca o porti simpla sau in combinatie cu bijuterii sau alte accesorii atent alese, o rochie din dantela neagra va straluci intotdeauna, atragand atentia asupra ta. 

Pentru toamna aceasta, iti recomandam rochia din dantela neagra Noelle. Intr-un design creat astfel incat sa flateze orice tip de silueta, rochia din dantela neagra se muleaza subtil pe formele feminine ale oricarei purtatoare, evidentiindu-i liniile siluetei si, implicit, sporindu-i feminitatea si alura seducatoare. Lungimea midi o transforma intr-o tintua ideala pentru variate categorii de evenimente, in vreme ce manecile trei sferturi o recomanda pentru a fi purtata in sezonul rece. Spatele usor decupat in V, alaturi de jocurile de transparenta de la nivelul manecilor si al bustului, sporesc aerul fermecator si usor dramatic al purtatoarei. Alege sa o combini cu pantofi cu toc inalt, cu sau fara dresuri negre, si straluceste la orice ocazie speciala. Cu putina imaginatie, poti purta rochia din dantela neagra Noelle chiar si la petrecerea de Halloween. Ar arata superb intr-o tinuta classy, de inspiratie vintage. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi rochiile din dantela neagra favorite, pe care sa le adaugi garderobei tale fetsive astfel incat sa surprinzi intotdeauna prin aparitia ta sofisticata, stilata si feminina. 

Missgrey @ Oct 30, 2015 +