rootfoot

Exerseaza eleganta purtand rochii de seara cu dantela la bust

Daca te intimideaza pretioasa tesatura care prin delicatetea si rafinamentul detaliilor transforma in adevarate bijuterii orice piese vestimentare, poti incepe prin a purta rochii de seara cu dantela la bust sau rochii elegante cu insertii din dantela la maneci, umeri sau chiar la tivul fustei, daca este de lungime scurta sau medie.

 

E adevarat ca dantela, rasfatata designerilor de moda din toata lumea, poate parea putin prea eleganta atunci cand formeaza in intregime o tinuta, fie ea si de ocazie. Cand mai este vorba si de o rochie din dantela colorata in nuante puternice, poate ca nu te vei simti tocmai in largul tau, mai ales daca nu esti obisnuita cu tinutele sofisticate.  In plus, intretinerea acestor piese vestimentare necesita mai multa atentie, de aceea o solutie pentru „incepatoare” ar fi modelele de rochii care contin mai putina dantela.

 

Rochiile de seara cu dantela la bust: mai mult confort, mai multa eleganta

 

Efectul rafinat se va mentine totusi si daca porti o rochie de seara confectionata din dantela si din alt material, fie ca este vorba de voal, tull sau matase. Ai grija ca tesatura sa fie de buna calitate, pentru ca o dantela care lasa de dorit va fi ori prea rigida, ori se va deforma prea usor, iar designul va parea sters, neclar si lipsit de viata.

 

Pentru un look elegant, fara a fi prea pretentios, mizeaza pe rochiile lungi, cu fusta realizata din voal si cu dantela in zona bustului. Nu conteaza daca modelul dantelei este floral sau geometric, important este ca liniile acestuia sa fie bine definite, curbele delicate si contururile clare.

 

     

    Pastreaza accesorizarea la minim

     

    Fie ca ai ales sa imbraci la un eveniment special o rochie de seara cu dantela la bust si bretele, sau cu decolteu asimetric, pe un umar, principalul este sa nu incarci prea mult partea superioara a corpului prin coliere statement sau cercei supradimensionati.

     

    Poti renunta de altfel linistita la coliere sau pandantive, pentru ca nu vrei sa distragi atentia de la farmecul tesaturii pretioase din rochia eleganta cu dantela la bust, iar cerceii, cu cat vor fi mai discreti, cu atat vor fi mai potriviti.

     

    Rochiile din dantela in culori vibrante iti evidentiaza luminozitatea pielii

     

    Acum este momentul sa indraznesti sa porti culori, daca pana acum te-ai rezumat la eterna rochie neagra pentru ocaziile speciale. Dantela in nuante intense de mov, rosu, verde si albastru este nu doar extrem de populara in ultimii ani, ci si foarte avantajoasa pentru tenul prin contrastul creat.

     

    Iata, deci, cateva motive pentru a iesi din zona ta de confort intr-o maniera cat se poate de stilata, purtand rochii de seara cu dantela la bust.

    Missgrey @ Sep 22, 2017 +