rootfoot

Rochii negre elegante din noua colectie Miss Grey

Cald sau frig, cu multe rochite in sifonier sau nu, rochiile negre elegante par intotdeauna sa ne impresioneze si sa ne faca sa ni le dorim in propria garderoba. Iar tentatia irezistibila pe care acestea o provoaca are un fundament cat se poate de bine intemeiat: rochiile elegante negre sunt resortul nostru de fiecare data cand ne regasim in impas si nu stim ce sa purtam la un anumit eveniment. Fie ca nu am avut timpul sau dspozitia necesara sa pornim in cautarea unei noi rochite elegante, rochia neagra este mereu potrivita, indiferent de context. 

 

De ce este esential ca in garderoba ta sa se regaseasca rochii negre scurte?

 

rochie neagra eleganta scurtaSpre deosebire de rochitele lungi, rochiile scurte negre sunt mult mai versatile si mai permisive atat din perspectiva accesorizarii, cat si a ocaziilor unde pot sa fie purtate. Vei remarca - sau probabil ai facut-o deja, ca rochia aceea scurta neagra din sifonierul tau, pe care ai cumparat-o anul trecut, a reprezentat un real succes atat la iesirile in cluburi, cat si la intalnirile romantice unde te-ai grabit sa iti creezi o aparitie wow, sau la aniversarile prietenelor, petrecerile cocktail ori alte tipuri de evenimente la care ai ales sa o porti. Pentru ca trebuie sa fii pregatita si pentru situatiile imprevizibile, este esential sa ai in garderoba cateva modele de rochii negre scurte elegante, pe care sa le poti purta in diverse combinatii vestimentare si la variate categorii de ocazii. 

Daca optezi pentru croieli in linii clasice si design-uri care te avantajeaza, este inutil sa te ingrijorezi ca rochia ta neagra scurta se va demoda. Dupa cum stii, rochitele negre sunt unul dintre articolele vestimentare care nu se demodeaza niciodata, iar popularitatea acestora le face intotdeauna sa fie apreciate atat de catre creatorii de moda, cat si de catre femeile din intreaga lume. 

 

Ce stiluri de rochii negre de seara pot fi purtate in sezonul rece?

 

Exista rochii negre elegante potrivite pentru orice sezon. Din fericire, avem la dispozitie o varietate incredibila de modele de rochii elegante negre pe care sa le adaugam garderobei noastre din orice sezon. Daca vara optezi pentru rochii negre fara maneci ori cu bretele subtiri si detalii transparente si materiale vaporoase, in sezonul rece se recomanda sa te orientezi asupra rochiilor negre elegante confectionate din texturi mai bogate, precum catifeaua fina, dantela brodata, anticul sau triplul voal, in design-uri cu maneci scurte, trei-sferturi sau lungi si care iti permit sa te simti confortabil si la temperaturi mai joase. 

 

Rochii negre de ocazie din noua colectie de toamna-iarna Miss Grey

 

Asa cum v-am obsisnuit, fiecare colectie Miss Grey reintepreteaza intr-o maniera inedita eleganta eterna a rochiilor negre, motiv rochie neagra scurta elegantapentru care iti punem la dispozitie, in permanenta, modele care mai de care mai inedite si mai feminine pe care poti sa le adaugi garderobei tale indiferent de sezon. 

Noua colectie Miss Grey se centreaza pe crearea rochiilor negre elegante din catifea fina, frumos imbogatita cu detalii atent realizate menite sa confere un boost feminitatii tale. Rochiile scurte negre Donatella si Kari se remarca prin imbinarea perfecta dintre textura luxurianta a catifelei fine si aplicatia de pene care confera dinamism imaginii tale, in vreme ce rochia neagra eleganta Vanda impresioneaza prin aplicatia de franjuri cu margele din zona bustului. 

Detaliile unicat, imbinarea dintre texturi menite sa creeze un contrast indraznet, precum si atentia deosebita acordata reflectarii iluziilor optice definesc cele mai noi rochii negre elegante care poarta amprenta Miss Grey. Care este preferata ta?

Missgrey @ Dec 04, 2016 +