rootfoot

Rochii de cununie din dantela fina: eleganta si stil

Rochiile de cununie trebuie sa fie, prin definitie, spectaculoase, tocmai pentru ca reprezinta o tinuta asociata cu unul dintre cele mai importante momente din viata noastra. Tocmai de aceea, nu e dificil de inteles de ce presiunea cautarii si alegerii unei rochii pentru cununie este foarte mare, si de multe ori stresul se amplifica foarte mult in cadrul acestui proces. Noi iti propunem sa te relaxezi, pentru ca ti-am pregatit un articol care sa te ajute sa te inspiri in alegerea rochiei de cununie ideale, pe care sa o indragesti si cu ajutorul careia sa iti creezi amintiri de neuitat. 

Inainte de aspectele pragmatice, atunci cand incepi sa cauti o rochie pentru cununie gandeste-te la alte elemente, pe care daca ti le clarifici, vei reusi sa iti achizitionezi tinuta ideala, de care sa fii perfect multumita. Inainte de toate, gandeste-te larochie-de-cununie-din-dantela-bordo faptul ca rochiile de cununie trebuie sa transmita din punct de vedere vestimentar importanta pe care aceasta ocazie o are pentru tine, si sa vorbeasca de la sine despre personalitatea ta, despre feminitatea ta si despre starea ta de fericire. Intotdeauna, o rochie de cununie trebuie sa se muleze nu doar pe formele fericitei purtatoare, ci si pe atitudine si personalitate. Pentru ca in momentul in care tinuta ta se afla in armonie cu ceea ce tu reprezinti ca femeie, vei reusi sa impresionezi categoric. 

Iar in ceea ce priveste alte elemente concrete de care ar trebui sa tii cont in momentul in care iti alegi rochiile de cununie, este suficient sa iti cunosti in detaliu conformatia corpului, in asa fel incat sa optezi pentru modelele care te avantajeaza cel mai bine, dupa forma siluetei. Alege o culoare vesela, dar care sa iti puna in lumina culoarea parului, a ochilor si a tenului, iar daca nu esti sigura in aceste privinte, alege un model de rochie de cununie universal, care are capacitatea de a flata orice tip de silueta. Aceeasi recomandare este valabila si pentru culoare. 

Pentru o aparitie cu adevarat spectaculoasa, insa, noi iti recomandam rochii de cununie din dantela fina in cele mai seducatoare nuante. De ce dantela? Pentru ca este un material deosebit de sofisticat, care, cel mai adesea, este asociat cu evenimentul casatoriei si implicit cu rochiile de mireasa. Cum rochia de cununie trebuie sa fie mai putin impresionanta si diafana decat rochia de mireasa, alegerea unei rochii de cununie din dantela fina in tonuri vibrante si seducatoare este mai mult decat perfecta.

Pentru inspiratie, iti recomandam rochia de cununie Carla. Confectionata din dantela fina in tonuri senzuale de rosu bordo, de o intensitate fermecatoare, rochia pentru cununia civila impresioneaza atat prin nuanta sa spectaculoasa, cat si prin textura deosebit de rafinata. In plus, design-ul conic ii ofera rochiei de cununie din dantela capacitatea de a-ti urmari discret si subtil liniile corpului, evidentiindu-ti formele feminine intr-o maniera cat se poate de eleganta. 

Dotata cu cupe si balene, rochia de cununie din dantela iti pune bustul in valoare, iar lungimea midi ii confera alura luxurianta si simpla de care ai nevoie pentru a impresiona.

Te invitam sa te lasi inspirata de rochiile de cununie din dantela pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, si sa stralucesti la una dintre cele mai importante ocazii din viata ta. 

Missgrey @ Apr 28, 2016 +