rootfoot

Cum poti asorta rochiile rosii elegante in functie de eveniment?

Rochiile rosii elegante se numara printre optiunile noastre de top atunci cand avem de ales o tinuta pentru un eveniment special. Fie ca ne caracterizeaza atitudinile indraznete si increzatoare, fie ca suntem mai sceptice si ne dorim sa iesim in evidenta intr-o maniera subtila, este imposibil sa rezistam farmecului unui astfel de accesoriu vestimentar, care a fascinat o lume intreaga timp de secole, poate chiar milenii. De aceea, astazi iti oferim cateva idei de accesorizare si asortare a unei rochii rosii elegante, din care te poti inspira pentru crearea tinutei perfecte pe care sa o porti la urmatoarea ocazie deosebita la care vei participa. 

 

Creeaza-ti tinute glam combinand rochiile rosii de seara cu accesorii aurii si argintii

 

Daca locatia evenimentului tau este una fancy, si a nevoie sa iti construiesti o tinuta memorabila care sa se diferentieze printr-un grad de eleganta aparte, cea mai buna optiune este sa iti asortezi rochia rosie eleganta cu accesorii aurii si argintii. Opteaza pentru coliere statement sau discrete, inele, bratari, clutch-uri, sandale sau pantofi stiletto in tonuri de auriu sau argintiu, in functie de modelul rochitei tale rosii, si cu siguranta vei intoarce toate privirile asupra ta. Acest efect instant se datoreaza in primul rand contrastului deosebit care se creeaza prin imbinarea nuantelor usor metalizate cu tonurile bogate de rosu. Alege accesorii aurii daca vrei sa inspiri caldura si frumusete, si argintii daca vrei sa afisezi o imagine extrem de feminina, insa usor distanta si misterioasa. 

 

Poarta rochiile de ocazie rosii in combinatie cu culori neutre sau tonuri color-block

 

Alte doua optiuni formidabile pe care le poti alege, se refera la combinarea rochiilor rosii elegante cu culori neutre: asortata cu rochie rosie eleganta de searanegru sau bej, o rochie eleganta rosie va crea intotdeauna o aparitie perfecta, ireprosabila din punct de vedere estetic. Aceasta varianta este cea mai buna in special in momentele in care nu esti tocmai sigura de alegerile accesoriilor si iti doresti sa te faci remarcata printr-o tinuta perfecta. Daca esti suficient de indrazneata si creativa, poti alege sa combini rochia rosie eleganta cu tonuri color-block: mov, verde smarald, orange sau albastru sunt doar cateva dintre nenumaratele optiuni care iti stau la dispozitie in acest sens; totusi, acorda o foarte mare atentie numarului de accesorii pe care intentionezi sa il folosesti, pentru a nu distrage atentia de la punctul central al imaginii tale  - si anume - rochia rosie eleganta. 

 

Miss Grey iti recomanda rochiile rosii din catifea pentru garderoba festiva aferenta sezonului rece

 

Daca te intrebi ce modele de rochii rosii sunt cele mai potrivite pentru sezonul rece, iti recomandam calduros rochiile de catifea rosie. Asta pentru ca textura sofisticata poate sa fie purtata exclusiv in anotimpurile reci, adica toamna si iarna, si este obligatoriu pentru orice garderoba festiva care se doreste a fi completa sa detina cel putin o rochie de catifea rosie. Spre exemplu, rochia rosie eleganta Sandra este perfecta pentru o gama extrem de variata de evenimente: de lungime midi, si fiind confectionata din catifea fina cu insertii de dantela in zona spatelui si a decolteului, aceasta reuseste sa iti flateze silueta si sa iti puna in valoare cele mai frumoase calitati naturale. Asorteaz-o tinand cont de sfaturile din prezentul articol, si cu siguranta vei fi apreciata si admirata. 

Missgrey @ Jan 02, 2017 +