rootfoot

Rochii marsala de seara lungi si scurte

Rochiile marsala continua sa ne impresioneze chiar si in acest an, chiar daca popularitatea lor a atins cote maxime in 2015, cand Pantone a declarat aceasta nuanta ca fiind culoarea anului. In mod neasteptat, intreaga scena internationala a modei a imbratisat acest trend si a creat cele mai spectaculoase tinute. 

rochie-marsala-de-seara-lungaPentru ca primavara vine la pachet cu numeroase ocazii speciale, ne straduim sa iti oferim, in fiecare zi, recomandari si idei de tinute care sa te ajute sa stralucesti la fiecare eveniment. Iar astazi, vorbim despre rochiile marsala de seara, o alegere pe cat de inspirata, pe atat de dificila. Scurte sau lungi, in cele mai variate texturi sau tonuri, in stiluri nenumarate, rochiile marsala ti se prezinta intr-o imensa diversitate, astfel ca poate fi extrem de dificil sa iti alegi favorita, cu atat mai mult cu cat culoarea in sine acapareaza instantaneu. 

Avand mereu in minte ideea ca orice femeie trebuie si merita sa se simta frumoasa si eleganta, cu atat mai mult cu cat vorbim despre tinute de ocazie, am creat doua modele superbe de rochii marsala de seara scurte sau lungi, pe care ti le punem la dispozitie. Croite in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, prin stilul A-line si prin simplitatea lor desavarsita si in acelasi timp paradoxala, rochiile marsala de seara scurte sau lungi marca Miss Grey iti garanteaza aparitii fenomenale, atragand asupra ta toata atentia privitorilor si toate complimentele. In functie de preferinte, iti poti alege oricare dintre cele doua modele de rochii marsala pe care ti le punem la dispozitie pe site:

Rochia marsala de seara Andra scurta impresioneaza prin alura de inspiratie romantica si prin culoarea sa seducatoare. Design-ul creat in asa fel incat sa iti puna in lumina talia si bustul, inrochie-marsala-de-seara-scurta combinatie cu detaliile extrem de rafinate precum insertiile de dantela sau fusta cu guta, transforma rochia marsala de seara scurta Andra intr-o tinuta ce iti fura inima de la prima privire, si care te va aduce in centrul atentiei la orice eveniment. Simplu de purtat si accesorizat, rochia marsala de seara scurta nu are nevoie de numeroase accesorii pentru a-ti adauga nota finala de rafinament imaginii tale, datorita detaliilor atent lucrate care o transforma intr-o bijuterie vestimentara pe care trebuie sa o ai.

Un simbol al perfectiunii feminine, rochia marsala de seara lunga Sara este confectionata din voal si dantela, si este a doua noastra recomandare pentru evenimentele speciale de sezon. Diafana datorita voalului vaporos si extrem de sofisticata datorita insertiilor de dantela de la nivelul bustului, rochia marsala lunga Sara iti pune in evidenta silueta feminina si talia datorita croiului in stil A-line, care ii permite fustei sa cada lin pe langa corp, creand un efect care capteaza atentia oricarui privitor, conferindu-ti o eleganta aparte. 

Care dintre rochiile marsala de seara lungi sau scurte iti place mai mult?

Missgrey @ Apr 08, 2016 +