rootfoot

Rochii de seara scurte pe care trebuie sa le ai!

Nicio garderoba feminina nu poate fi considerata completa in absenta rochiilor de seara scurte. De foarte multe ori, atunci cand primim o invitatie la un eveniment deosebit si ne gandim la o posibila tinuta pe care sa o adoptam, in minte ni se contureaza deja imaginea unei rochii lungi. Desi acestea sunt extrem de frumoase si nu dezamagesc niciodata, avantajand orice tip de silueta, riscam sa cadem in monotonie vestimentara daca nu avem si alte optiuni. 

Daca principalul avantaj al rochiilor lungi consta in faptul ca ascunde defectele care ar putea dauna considerabil tinutei noastre si ne confera, in acelasi timp, un aer diafan, rochiile de seara scurte nu sunt mai prejos: pe rochie-de-seara-scurtalanga faptul ca ne pun in evidenta bustul, o rochie de seara scurta subtiaza silueta si confera iluzia picioarelor lungi (spre deosebire de rochiile de ocazie lungi, care fac si ele acest lucru, rochiile de seara scurte aduc un plus de senzualitate, fiind provocatoare si misterioase simultan). In functie de efectul pe care dorim sa il obtinem prin intermediul rochiilor de seara scurte, putem sa purtam diverse modele: le regasim in forme atat de variate, incat uneori poate fi dificil sa alegem unul singur.

Astazi, ne-am gandit sa iti prezentam cateva detalii despre rochiile de seara negre; daca te intrebi de ce am ales acest model si nu altul, ratiunile sunt foarte simple: este vorba despre faptul ca o rochie de seara neagra avantajeaza pe oricine si se potriveste oricarui tip de eveniment (pana cum cativa ani, regulile nescrise ale modei prevedeau faptul ca la o nunta nu este deloc recomandat sa porti rochii de seara negre, pentru ca ofensezi mirii; acum, insa, lucrurile s-au schimbat, iar eleganta si rafinamentul acesor piese vestimentare nu mai este asociata cu simboluri negative. In plus, poti gasi rochii de seara negre scurte incepand de la clasica si mult-admirata "little black dress" si pana la cele mai creative modele imaginate, in materie de deisgn si alaturare de materiale. 

Miss Grey ti-a pregatit rochii negre scurte pentru cele mai variate evenimente la care esti invitata, croite in asa fel incat sa te puna in valoare si sa iti confere o aparitie inegalabila, asa cum meriti. Pentru un look romantic, alege rochia Marcie, confectionata din jerse de bumbac elastic si cu o aplicatie dulce din dantela roz pe piept. Materialul se muleaza perfect pe formele tale, evidentiindu-ti silueta, iar detaliul din dantela fuchsia o transforma intr-o tinuta cu adevarat speciala. Aceasta rochie neagra scurta te va aduce in centrul atentiei, asa ca nu mai sta pe ganduri, si asigura-te ca face parte din garderoba ta!

rochie-de-seara-scurta

Daca iti doresti o aparitie chic, de printesa moderna si femeie fatala, ai la dispozitie rochia Amarige, din tull si bust din dantela neagra. Cu un aer usor jucaus, misterios si provocator simultan, rochia scurta neagra iti confera o eleganta aparte si te va scoate din anonimat indiferent de ocazia la care alegi sa o porti. 

rochie-de-seara-scurta

Nu in ultimul rand, daca faci parte din categoria femeilor care prefera un stil classy, ti-am pregatit rochia Glow, cu maneci lungi din dantela neagra semi-transparenta si confectionata din jerse de bumbac elastic, care iti urmaeste subtil liniile corpului. Rochia cu spatele gol este de o eleganta deosebita, provocatoare si misterioasa in acelasi timp, iar daca o porti la un eveniment, categoric vei atrage multe priviri admirative. Ceea ce este special la aceasta rochie e tocmai faptul ca este simpla si senzuala simultan, conferind purtatoarei un look absolut superb. 

Acestea sunt numai cateva modele de rochii de seara scurte pe care trebuie sa le ai. Intra pe www.MissGrey.ro, unde gasesti un adevarat univers al feminitatii, si alege-ti rochii de seara negre perfecte pentru cele mai speciale ocazii din viata ta!

Missgrey @ Sep 29, 2014 +