rootfoot

Horoscopul seductiei: imbraca-te ca sa atragi! (Partea a 3-a)

Pana acum, am dedicat doua articole  horoscopului seductiei, in care ti-am oferit detalii legate despre modul in care poti cuceri un barbat in functie de preferintele pe care acesta le are pentru anumite tipuri de haine, conform zodiei sale. Esti femeie, si capacitatea de seductie trebuie sa fie un dat natural al tau, insa, daca ai ocazia sa iti imbunatatesti tehnicile prin cunoasterea cat mai aprofundata a omului pe care iti doresti sa il cuceresti, de ce nu?

Un barbat din Balanta este un personaj aflat mereu in cautarea echilibrului, in toate activitatile si apectele vietii sale. Astfel, daca iti doresti sa ii atragi atentia, trebuie sa acorzi o importanta deosebita detaliilor,rochie eleganta neagra si sa te asiguri ca toate piesele tale vestimentare sunt asortate. Daca pantofii tai sunt in armonie cu cureaua pe care o porti si cu geanta, cerceii sau alte accesorii subtile, te va iubi! De asemenea, asigura-te ca nu porti culori mult prea puternice, pentru ca este un adept al subtilitatii. Daca te afli in cautarea unui outfit pentru o intalnire cu un barbat din Balanta, Miss Grey iti recomanda o rochie din pulover cu bulbi si fir argintiu, in tonuri calde si delicate de ivoire, ideala pentru zilele reci si pentru o aparitie care se reamrca prin simplitate si stil simultan.

rochie eleganta alba

In ceea ce priveste un barbat din Scorpion, trebuie sa stii ca intotdeauna va fi atras de culoarea negru, iar orice culoare mai mult sau mai putin tipatoare ii va lasa complet indiferenti. Clasica rochie neagra reprezinta, in viziunea barbatului Scorpion, eleganta suprema, capabila sa scoata in evidenta calitatile fizice ale unei femei, in vreme ce rochiile foarte colorate nu fac decat sa dauneze imaginii acesteia. Iata de ce spunem ca un Scorpion este relativ simplu de multumit: pentru ca niciunei femei nu ii lipseste din garderoba o rochie neagra. Cu toate acestea, daca iti doresti ca efectul creat de rochia neagra sa fie deplin, nu o alege la intamplare: asigura-te ca porti un model elegant, care iti pune in evidenta formele feminine, dar simplu, in acelasi timp. Intotdeauna vei fi apreciata daca dai dovada de bun gust, si eleganta prin subtilitate. Rochia Anastasia, confectionata din catifea neagra si cu o aplicatie din dantela neagra in zona pieptului, este recomandarea noastra pentru tine, daca vrei sa seduci un Scorpion. 

Barbatii din Sagetator sunt cunoscuti pentru inclinatia lor pentru stilul casual, in general. Nimic mai simplu sa ii castigi afectiunea! Alege intotdeauna haine care sa nu inspire nici prea multa eleganta, dar nici un aspect neingrijit. Blugii, tricoul sau o bluza simpla si pantofii sport sunt piesele vestimentare ideale pe care trebuie sa le ai daca vrei sa castigi inima unui Sagetator. 

Capricornii adora imbracamintea eleganta, iar ocaziile speciale sunt pentru ei prilejuri deosebite de a etala tinute sofisticate si de a admira doamnele care poarta astfel de tinute. Unifrmele sunt piesa vestimentara preferata de catre ei, intrucat le sugereaza succesul si determinarea unei persoane care o poarta. 

Daca din dulapul tau nu lipsesc tinute specifice anilor '50 - '60, rochii retro sau in stil vintage, poti cuceri inima unui Varsator cu siguranta! Daca nu esti adepta unor astfel de tinute, alege o coafura in stil vechi, sofisticata si nu foarte populara, si ii vei atrage atentia cu siguranta!

In ceea ce priveste zodia Pesti, trebuie sa stii ca naturaletea si delicatetea sunt elementele definitorii pentru o tinuta care  sa ii cucereasca. De asemenea, tinutele stralucitoare, diafane, care sugereza evadarea din realitate, se numara printre preferatele lor. 

 

Missgrey @ Dec 08, 2014 +