rootfoot

Cum alegi rujul perfect cand porti rochii de petrecere

Chiar daca de obicei aplici pe buze doar un strugurel sau un gloss nepigmentat, unei rochii de petrecere purtate la evenimentele speciale este obligatoriu sa-i asortezi rujul potrivit.

Nuanta buzelor tale poate scoate frumos in evidenta tinuta eleganta sau te poate duce aproape fara sa-ti dai seama in pragul unui dezastru vestimentar. Daca reusesti sa iti insusesti cele cateva reguli de asortare a rujurilor la rochiile de petrecere, iti va fi mult mai usor sa obtii look-ul dorit si chiar sa jonglezi cu cromatica tinutei intr-un mod amuzant, dar foarte eficient.

 

Pe scurt, poti alege un ruj a carui nuanta complimenteaza culoarea rochiei de ocazie sau unul care sa insufle o nota indrazneata intregii tinute.

 

Combinatii clasice de rujuri si rochii de petrecere

 

   

Daca te-ai decis sa porti la o nunta, de exemplu, o rochie de petrecere rosie, coloreaza-ti buzele cu un ruj intr-o nuanta asemenatoare, ca sa faci senzatie printre invitati, avand bineinteles grija ca restul machiajului sa nu concureze prin intensitate.

 

Rochiile de petrecere in nuante de verde se potrivesc de minune cu buzele colorate in tonuri senzuale de piersica, iar cele negre vor fi frumos evidentiate de un ruj rosu sau, daca vrei ceva mai imprevizibil, incearca nuante de corai, rosu portocaliu sau nude.

 

Vrei sa porti o rochie de petrecere albastra? Pentru un look clasic si feminin tine cont de intensitatea culorii alegand un ruj mai „cuminte”, corai, roz pal sau piersica.

 

Combinatii indraznete de rujuri si rochii de petrecere

 

O tinuta demna de o „femme fatale” poate face minuni pentru starea ta de spirit si o poti obtine foarte usor alegand rujul care te va ajuta sa faci o declaratie de personalitate.

Astfel, un ruj roz pare o alegere contraintuitiva cand porti o rochie rosie de petrecere, dar starurile de la Hollywood ne-au aratat in repetate randuri ca o ecuatie spectaculoasa se poate rezolva elegant cu un mix de roz si rosu.

 

Daca porti o tinuta de seara verde, experimenteaza cu un ruj in tonuri aprinse de fuchsia si vei fi surprinsa de efectul final, iar pentru un look de diva care adora sa fie in centrul atentiei te poti baza pe rujuri tari, burgundy sau mov, atunci cand porti rochii de petrecere negre.

 

Spuneam mai sus ca daca nu vrei sa sochezi e mai bine sa alegi un ruj in nuante pale cand porti rochii de ocazie albastre. Asta inseamna ca un look indraznet se poate compune foarte usor dintr-o rochie eleganta albastra si buze colorate pasional in rosu sau chiar in portocaliu (culoarea complementara a albastrului).  

 

Missgrey @ Jul 31, 2017 +