rootfoot

Rochii turcoaz de ocazie - cum le purtam si accesorizam?

O rochie turcoaz starneste in mintea oricarui privitor imagini care amintesc de insulele tropicale, pline de prospetime, optimism si visare; de aceea, turcoazul este o culoare perfecta pentru a fi purtata in special vara, atat in activitatile obisnuite, informale, cat si in cazul evenimentelor sua ocaziilor formale. Asortandu-se de minune cu un bronz subtil de sezon, rochiile turcoaz sunt un must have indiferent de sezon, pentru ca arata perfect atata vreme cat sunt alese si accesorizate corect. Turcoazul, in sine, este o nuanta superba rezultata in urma combinatiei dintre albastru si verde, si care este in mod traditional perceput drept o culoare rece. Exista numeroase tonuri ale acestei culori, incepand de la cele foarte stralucitoare, deschise, si pana la cele mai inchise, iar acest lucru nu poate insemna decat ca turcoazul este o culoare care poate fi purtata in orice sezon, atat timp cat este accesorizata corect. 

rochie turcoaz de searaAccesoriile sunt un instrument vital in ceea ce priveste efectul fiecarei tinute, avand capacitatea de a o infrumuseta sau distruge. Astfel, accesoriile pot fi reprezentate de bijuterii, genti, curele sau pantofi, iar alegerea corecta a acestora este esentiala pentru o aparitie de succes. De aceea, astazi ne-am hotarat sa iti oferim cateva sfaturi despre cum sa accesorizezi rochiile turcoaz de ocazie, astfel incat sa stralucesti in permanenta, sa te imbraci corect si sa uimesti prin aparitia ta. 

 

Alege accesoriile pentru rochiile de seara turcoaz in functie de eveniment

 


Selectie accesoriilor corecte care sa iti completeze tinuta trebuie realizata in functie de tipul de ocazie la care urmeaza sa participi. Spre exemplu, un eveniment special precum o nunta necesita accesorii rochie turcoaz de ocazie lungadiferite fata de o noapte in club sau o petrecere informala. In ceea ce priveste ocaziile formale, bijuteriile pe care le alegi trebuie sa fie subtile si rafinate. Cele mai bune optiuni, din punct de vedere al culorilor si tipurilor de bijuterii alese in acest caz sa iti completeze rochia turcoaz sunt auriu, argintiu sau ivoire, intr-un design delicat si subtil. Un colier fin de argint sau un pandantiv finut in tonuri de auriu sau argintiu, alaturi de o bratara similara si o pereche de cercei se potrivesc de minune cu rochia de ocazie turcoaz Felicity. Confectionata din voal de matase intr-un design extravagant si modern, rochia turcoaz are avantajul de a flata orice tip de silueta si de a atrage toate privirile, indiferent de evenimentul la care alegi sa o  porti. 

 

Accesoriile nude completeaza perfect o rochie de ocazie turcoaz


In privinta gentii, poti asorta rochia turcoaz de ocazie cu o poseta de tip plic in tonuri neutre, pentru evenimentele formale, precum nuntile, sau cu o gentuta mica si rafinata de purtat pe umar. De asemenea, si pantofii joaca un rol important in crearea tinutei perfecte, motiv pentru care trebuie sa acorzi o foarte mare atentie felului in care ii alegi. Culorile neutre sunt ideale pentru a fi accesorizate cu rochiile turcoaz de ocazie, iar vara e nevoie sa optezi pentru sandale cu toc inalt, in detrimentul bine-cunoscutilor stiletto. Tonurile de auriu si argintiu se potrivesc de minune! 

 

Rochii elegante lungi turcoaz Miss Grey

 

Rochia turcoaz de ocazie Lyssa, confectionata din voal de matase si cu aplicatie de dantela neagra in talie, este una dintre piesele must-have ale verii. Indiferent de evenimentul special pe care urmeaza sa il onorezi, rochia lunga de ocazie iti va evidentia feminitatea si formele si, in plus, iti deschide noi oportunitati de a o accesoriza. Daca pana acum ti-am recomandat bijuteriile simple, rafinate si elegante in tonuri de auriu, argintiu sau ivoire, gentuta si pantofii in aceleasi nuante, accesoriul din dantela al rochiei turcoaz de ocazie iti permite sa optezi pentru bijuterii mai aple, dar si pentru pantofi si geanta... negre; care, evident, pot fi stralucitoare sau simple, in functie de efectul pe care doresti sa il creezi. Daca iti doresti sa asortezi rochia turcoaz de ocazie cu bijuterii proeminente, nu uita sub nicio forma faptul ca, pentru a nu dauna intregii imagini, e nevoie sa porti o singura piesa care sa iasa in evidenta; alege un colier multicolor si stralucitor, sau o bratara sau o pereche de cercei, insa niciodaa pe toate trei simultan. Intentia ta este sa pastrezi alura sofisticata si eleganta fara sa distragi atentia de la rochia ta de ocazie si de la silueta. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti modelul favorit dintre rochiile turcoaz de ocazie pe care ti le punem la dispozitie, pe care sa il accesorizezi dupa bunul plac si sa stralucesti la evenimentele din aceasta vara! 

 

 

Missgrey @ Jun 26, 2015 +