rootfoot

Rochii de dantela scurte pe care trebuie sa le ai in aceasta primavara

Rochiile de dantela sunt de nelipsit pentru orice sezon. Insa primavara aceasta, ne-am simtit suficient de inspirati incat sa aducem rochiilor din dantela scurte un suflu nou, prin atentia deosebita acordata detaliilor. Suntem foarte incantati de rezultat, motiv pentru care astazi am ales sa iti recomandam doua dintre modelele incantatoare de rochii de dantela scurte pe care trebuie sa le ai in aceasta primavara.

rochie-de-dantela-scurta-verde-smaraldMereu elegante, si de o sofisticare care poate fi cu greu exprimata in cuvinte, rochiile de dantela se dovedesc a fi optiunea potrivita pentru numeroase categorii de evenimente. In functie de modelul ales, o rochie din dantela poate sa fie tinuta ideala atat pentru ocazii formale, cat si pentru ocazii informale sau semi-formale. Pretioase prin definitie, rochiile din dantela scurte reusesc sa iti puna in valoare aparitia fara sa fii nevoita sa apelezi la prea multe accesorii. Daca tocmai te gandeai ca ar trebui sa iti innoiesti garderoba festiva cu noi creatii de primavara, citesti articolul potrivit, pentru ca avem doua recomandari spectaculoase:

Pentru o tinuta luxurianta, opteaza pentru rochia de dantela scurta Nancy verde. Design-ul conic ii ofera rochiei scurte capacitatea de a-ti urmari indeaproape liniile corpului,rochie-de-dantela-scurta-albastra punandu-ti in valoare silueta si conferindu-ti o nota deosebit de feminina. Confectionata din dantela brodata manual cu fir de paiete, intr-o spectaculoasa nuanta de verde smarald, rochia scurta de ocazie se distinge de orice altfel de rochie de dantela datorita detaliului care ii confera un aspect deosebit: gulerul din satin, care completeaza tinuta intr-o maniera stilata si care te scapa de efortul de a cauta un colier potrivit pentru tinuta ta festiva.

Daca iti doresti aparitii mai indraznete, alege rochia de dantela scurta Nancy in tonuri vibrante de albastru imperial. Confectionata din dantela brodata manual cu fie de paiete, de calitate superioara, rochia scurta din dantela reuseste, prin design-ul conic, sa iti puna in valoare silueta, urmarindu-ti subtil formele. Culoarea vibranta si luxurianta, in combinatie cu satinul gulerului de la baza gatului si cu paietele inserate in materialul sofisticat, ii confera rochiei scurte o alura deosebit de eleganta, care o va transforma intr-o tinuta greu de trecut cu vederea. 

Ti-ai ales rochiile de dantela pe care le adaugi garderobei tale de primavara? Daca nu, delecteaza-te cu propunerile noastre si opteaza pentru modelul tau favorit!

Missgrey @ Mar 07, 2016 +