rootfoot

Rochiile elegante de catifea cu pliuri - secretul aparitiilor de invidiat

Cat de fericite am fi daca in fiecare zi, cineva ne-ar oferi reteta perfecta pentru aparitii de invidiat! Uneori, in ciuda stradaniilor noastre, pare sa nu fie suficient; simtim ca ne mai dorim ceva in plus de la tinuta noastra, simtim ca s-ar fi putut si mai bine... iar acest aspect se concretizeaza intr-o atitudine care nu inspira incredere, lucru care dauneaza foarte mult imaginii tale. 

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, un moment in care ne dorim cu siguranta sa aratam cat mai bine si sa impresionam prin prezenta noastra, iti oferim un secret cu ajutorul caruia poti sa obtii imagini absolut perfecte: este vorba despre rochiile elegante de catifea cu pliuri. 

 

De ce sa alegi rochiile de ocazie din catifea in acest sezon?

 

Pentru ca sunt extrem de feminine, sofisticate, confortabile si le poti purta numai in aceasta perioada a anului. Desi este extrem derochie de catifea cu pliuri populara, catifeaua ramane o textura - simbol a frumusetii si elegantei clasice feminine, insa excusiv in sezonul rece. Datorita faptului ca este un material extrem de bogat din punct de vedere vizual, si incomparabil mai calduros decat voalul, spre exemplu, catifeaua se potriveste si trebuie sa fie purtata doar in sezonul de toamna-iarna. Profita de acest aspect pentru a purta la evenimentele de sezon rochii elegante de catifea, si vei impresiona in mod categoric!

 

Detaliile care fac rochiile de catifea sa flateze orice tip de silueta

 

Fiind un material destul de pretentios, catifeaua are atat avantaje cat si anumite neajunsuri pe care le poti transforma foarte usor in puncte forte pentru tine. Spre exemplu, unul dintre aceste elemente este reprezentat de textura catifelei care permite luminii sa se reflecte destul de puternic, creand un impct vizual - pentru unii deranjant, pentru altii - de-a dreptul fermecator!

Aceasta caracteristica a rochiilor din catifea poate fi folosita pentru a minimiza potentiale defecte ale purtatoarei, conferind rochitelor de catifea posibilitatea de a masca foarte bine anumite zone si de a evidentia calitatile naturale ale siluetei feminine. 

rochie de catifea cu pliuriDe asemenea, rochiile de catifea se muleaza discret si subtil pe formele tale, in acelasi timp fiind si foarte elastica; poti sa porti o rochie din catifea bine aleasa chiar si peste un an, pentru ca aceasta iti va veni de minune! In plus, rochia de catifea nu are nevoie de numeroase accesorii pentru a te scoate din anonimat, fiind ea insasi o bijuterie pretioasa. 

 

Rochii de catifea midi cu pliuri pe care trebuie sa le ai imediat

 

Noua colectie de toamna-iarna marca Miss Grey vine cu propuneri care mai de care mai incantatoare de rochii din catifea pe care le poti purta la ocaziile speciale din viata ta. Astazi, iti recomandam sa alegi rochiile de catifea cu pliuri Nadine. Croite in linie conica pentru a-ti pune in valoare formele feminine, rochiile Nadine se remarca prin imbinarea dintre liniile simple ale design-ului si textura luxurianta a catifelei. In plus, rochiile de catifea sunt atent imbogatite cu insertii din dantela brodata manual, care contureaza frumos decolteul cu linii curate si simple ce iti evidentiaza frumos bustul. Datorita pliurilor din zona taliei si a fustei, rochiile de catifea Nadine reusesc sa flateze orice tip de silueta si sa pastreze ascunse privirii acele zone pe care doresti sa le pastrezi ascunse. 

Perfecte pentru numeroase tipuri de evenimente datorita lungimii midi, rochiile Nadine sunt ideale pentru ocaziile sezonului rece, daca iti doresti o tinuta de invidiat.

Descopera colectia de rochii de catifea marca Miss Grey, si infrumuseteaza-ti garderoba cu modelul preferat!

Missgrey @ Nov 26, 2016 +