rootfoot

Doua tipuri de rochii la moda: rochii cu spatele gol (Partea 1)

Rochiile au constiutit dintotdeauna o piesa vestimentara fara egal, care reflecta cel mai bine feminitatea si eleganta. Pe parcursul timpului, rochiile au trecut printr-o serie de transformari care s-au datorat diverselor curente de moda care au aparut si au disparut. Indiferent de perioada despre care vorbim, insa, acest obiect vestimentar a avut ca scop sa puna in evidenta silueta feminina, frumusetea si eleganta, in functie de modul in care erau percepute la un anumit moment dat.

In ultimii ani, insa, rochiile au trecut printr-un adevarat proces de reinventare, fapt care s-a datorat, in mare parte, campaniilor de promovare intensa destinate acestui articol de imbracaminte.

Odata cu emanciparea feminina, s-a observat o tendinta inspre adoptarea tinutelor care nu mai pun in valoare, ca pe vremuri, rochiile, ca pe un simbol al feminitatii. Ideea de baza a ultimelor transformari si tendinte in materie de rochii consta in reintoarcerea la principiul frumosului, al elegantei si senzualitatii specific feminine.

Astazi, dupa numeroase transformari, constatam ca din multitudinea de modele existente, doua se diferentiaza: este vorba despre rochiile cu spatele gol si despre rochiile scurte.

Rochia cu spatele gol a fost considerata mereu ca un instrument important de seductie feminina. Eleganta, misterioasa si provocatoare simultan, dezvaluie exact atat de cat este nevoie pentru a incita imaginatia. Astfel, nu ne surprinde deloc sa aflam ca in 2014, rochia cu spatele gol a impanzit podiumurile din lumea modei. Designeri renumiti au creat modele de rochii cu spatele gol in nuante puternice sau tonuri estompate, reinventandu-le si punandu-si amprenta originalitatii asupra lor.

Iti prezentam doua rochii cu spatele gol, marca Miss Grey, care sunt un must-have pentru garderoba oricarei femei care isi doreste sa pastreze un echilibru intre eleganta si senzualitate, fara a parea vulgare:

1. Rochia Albastra Loris - se numara printre cele mai apreciate modele de pe podium. Pe langa faptul ca are spatele gol, iti pune in evidenta intreaga parte superioara a corpului, prin absenta manecilor si prin curbele delicate ale decolteului. Voalul de matase albastru marin si bustul din dantela, alaturi de centura fina care iti subtiaza talia si o pune in valoare, te ajuta sa iti creezi o aparitie care debordeaza eleganta si feminitate.

rochie-cu-spatele-gol

2. Rochia Sissy - spre deosebire de rochia cu spatele gol de mai sus, acest model emana senzualitate prin dantela fina roz din care este croita, decolteul adanc, volanele dantelate din zona bustului, trena lunga si crapatura de pe picior. Alegand rochia cu spatele gol Sissy, alegi, automat, sa inspiri senzualitate si sa iti pastrezi doza necesara de mister de care ai nevoie pentru a fi in centrul atentiei.

rochie-cu-spatele-gol

Revenim cu un articol despre rochiile scurte, a doua tendinta in lumea modei anului 2014. Pana atunci, acceseaza www.MissGrey.ro si alege-ti rochii cu spatele gol care ti se potrivesc cel mai bine.

 

Missgrey @ Jul 31, 2014 +