rootfoot

Rochii negre de seara: ghid de buna purtare

O femeie ar trebui sa profite intotdeauna de avantajul de a avea la dispozitie piese vestimentare care ii sunt exclusiv dedicate. Drept urmare, atunci cand ne alegem articolele care ne compun garderoba, este esential ca atentia noastra sa se indrepte mai mult inspre alegerea rochiilor si a fustelor, decat a pantalonilor. Daca blugii sunt principala piesa vestimentara comuna care se regaseste in dulapul oricarei femei si care pot sa ne scoata din incurcatura in cele mai diverse momente, atunci rochiile negre de seara trebuie sa fie un alt reper in garderoba feminina. 

Motivele sunt simple: in primul rand, o rochie neagra de seara este mereu eleganta si feminina, si nu ar putea fi niciodata catalogata ca fiind demodata; de asemenea, culoarea confera un aer misterios purtatoarei si este foarte permisiva in ceea ce priveste accesorizarea si combinarea cu alte elemente vestimentare, de unde rezulta si caracterul sau versatil. Poti purta rochii negre de seara la cele mai diverse ocazii si evenimente. Important este, totusi, sa tii cont de cateva reguli de buna purtare, astfel incat aparitiile tale sa fie intotdeuna placute si spectaculoase. 

Astfel, pentru a arata impecabil, trebuie sa stii sa iti alegi rochia neagra de seara potrivita. Cum faci asta? In primul rand, e necesar sa identifici cu exactitate tipul de eveniment la care urmeaza sa participi: o cina oficiala, o cina romantica, o petrecere cu colegii de birou, o iesire in club, o conferinta, o iesire in oras mai pretentioasa, o nunta sau alt ocazie speciala - toate aceste categorii de evenimente au elementele specifice proprii, motiv pentru care si rochia trebuie aleasa in conformitate cu ele. De asemenea, alegerea accesoriilor este extrem de importanta, pentru ca prin intermediul lor vei reusi sa te pui in evidenta intr-o maniera creativa. Alege intotdeauna o rochie neagra de seara care sa iti vina perfect, astfel incat sa te simti frumoasa si confortabila atunci cand o porti. 

Exista mai multe tipuri de rochii negre de seara, pe care poti sa le alegi in functie de preferintele personale si de criteriile enumerate mai sus. Asadar, orochie neagra lunga este indispensabila din dulapul tau, daca iti doresti sa ai aparitii impresionante la cele mai speciale si pretentioase evenimente. Miss Grey iti recomanda rochia neagra lunga Enia, confectionata din voal de matase si cu o superba aplicatie aurie in zona pieptului, care iti confera un aer diafan. Design-ul de tip empire, inspirat din frumoasele rochii ale zeitelor grecesti, are capacitatea de a avantaja orice silueta, printr-un dublu avantaj: culoarea neagra, care stim ca este ideala atunci cand vine vorba de a crea efectul de subtiere si inaltare, si lungimea pana in pamant, care, de asemenea, contribuie la crearea iluziei picioarelor lungi, ascunzand eventualele defecte si contribuind la crearea unui look misterios, elegant si diafan. Accesorizeaza aceasta rochie neagra lunga cu cercei si o bratara subtile, in tonuri de auriu, si vei straluci! 

rochie-neagra-lunga

Daca esti adepta outfiturilor chic si moderne, iar ocaziile speciale sunt, pentru tine, un prilej si o provocare de a-ti pune imaginatia si creativitatea la treaba, orochie neagra scurta este o optiune mai mult decat potrivita. Gasesti rochii negre scurte intr-o varietate de modele, astfel incat sa poti crea orice efect iti doresti. De la rochiile negre scurte cu tenta casual sau smart-casual, pana la rochiile negre scurte extrem de sofisticate, toata paleta iti sta la dispozitie. Miss Grey iti recomanda rochia neagra scurta Glow, confectionata din jerse de bumbac elastic si cu maneci lungi din dantela. Materialul care se muleaza perfect pe formele tale, punandu-ti trupul in evidenta intr-o maniera subtila, precum si asocierea dintre pretiozitatea dantelei si eleganta culorii negre o transforma intr-o tinuta deosebita, ideala pentru evenimentele speciale la care iti doresti sa adopti un look provocator si misterios simultan. 

rochie-neagra-scurta

Rochii negre elegante poti gasi in cele mai variate modele si lungimi, astfel ca nu ai nicio scuza daca dulapul tau nu dispune de astfel de piese vestimentare. Este esential sa ai cel putin o rochie neagra eleganta in garderoba, pentru ca ele te vor scoate din impas de fiecare data cand nu vei sti ce sa porti la un eveniment cu pretentii din punct de vedere vestimentar, si nu vor dezamagai niciodata. 

 

Pe www.MissGrey.ro, ai la dispozitie rochii negre de seara create special pentru a te avantaja si pentru a te ajuta sa iti construiesti aapritii spectaculoase si ireprosabile. Comanda cu incredere! 

Missgrey @ Sep 21, 2014 +