rootfoot

Rochiile elegante scurte - cum le alegem?

Femeile care au picioare frumoase stiu ca rochiile elegante scurte sunt ideale pentru a-si pune in valoare aceasta calitate. Cu toate acestea, nu toate femeile cu picioare superbe au aceeasi forma a corpului si aceeasi conformatie, astfel ca o rochie eleganta scurta care arata bine pe cineva poate sa nu avantajeze sub nicio forma pe altcineva. In fond, fiecare femeie poate sa poarte o rochie eleganta scurta, insa aceasta trebuie aleasa cu atentie, in functie de criterii clar stabilite. 

Daca te afli in cautarea unei rochii elegante scurte, primul lucru de care trebuie sa tii cont este inaltimea ta, intrucat aceasta va afecta modul in care tu percepi lungimea rochiei elegante scurte raportat la felul in care aceasta se va aseza atunci cand o porti. Ulterior, trebuie sa analizezi structura siluetei tale, pentru a determina cum anume vei alege o rochie scurta eleganta care ti se potriveasca si sa iti confere un aer provocator si decent simultan, dat fiind faptul ca atentia va cadea asupra picioarelor care vor fi expuse prin intermediul acestui tip de tinuta. Si, nu in ultimul rand, trebuie sa stii unde anume gasesti cea mai mare varietate de rochii elegante scurte, astfel incat sansa de a-ti gasi modelul potrivit fara sa fii nevoita sa cauti foarte mult sa creasca. 

Rochiile elegante scurte pot fi gasite intr-o multitudine de stiluri, culori si design-uri, astfel ca este absolut imposibil sa nu iti gasesti modelul care sa te avantajeze cel mai bine si care sa iti confere o imagine de invidiat. Incepand din anii '60, rochiile elegante scurte au avut cateva perioade de alternanta: au fost si nu au fost la moda; insa, astazi, ele sunt considerate in top pieselor vestimentare care nu se demodeaza niciodata. La urma urmei, a-ti expune avantajele si a-ti evidentia calitatile nu poate sa nu fie la moda. Astfel, fiecare femeie ar trebui sa aiba in garderoba sa cel putin un model de rochie eleganta scurta pentru fiecare sezon in parte. Rochiile scurte elegante sunt potrivitie pentru numeroase categorii de evenimente, in functie de stilul, materialele si culorile pentru care optezi. De la petreceri aniversare, la nunti sau cine romantice, o rochie eleganta scurta este piesa vestimentara ideala care poate acoperi toata aceasta gama de ocazii in care ai nevoie sa te simti speciala.

Confectionata din voal de matase intr-o superba nuanta de bordo, si cu bust din dantela paietata, rochia eleganta scurta Amy este creata in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta si sa te puna in valoare indiferent de ocazia la care algi sa o porti. Pretioasa prin definitie, rochia nu necesita foarte multe accesorii pentru a-ti conferi o aparitie stralucitoare, impresionand prin design-ul rafinat si prin culoarea eleganta care iti sporesc farmecul feminin. Bustul din dantela paietata atrage atentia si asupra partii superioare a corpului, astfel ca tinuta ta va fi una perfect echilibrata. 

Daca preferi sa pastrezi o aparitie eleganta, misterioasa si clasica simultan, opteaza pentru rochia eleganta scurta Andra. Confectionata din voal de matase si cu insertii de dantela neagra in jurul decolteului si la spate, rochia scurta neagra se remarca printr-un rafinament deosebit si prin simplitate. Culoarea clasica nu numai ca avantajeaza orice tip de silueta, dar iti confera si o eleganta aparte, precum si un plus de mister feminin. In plus, rochia eleganta scurta Andra este o piesa vestimentara foarte versatila, pe care o poti purta la cele mi variate ocazii si sa arati, de fiecare data, diferit. In functie de felul in care alegi sa o accesorizezi, rochia scurta eleganta neagra se poate transforma atat intr-o tinuta glam, cat si intr-una mai jucausa.

Te invitam pe www.MissGrey.ro, pentru a-ti alege rochiile elegante scurte care ti se potrivesc cel mai bine, in functie de sfaturile prezentate in acest articol!

 

Missgrey @ Aug 06, 2015 +